Vælg en side

COTECH mander op! Vi ruster op til fremtiden med ny ingeniør!

Vi kan nu løfte sløret for at vi har ansat Rasmus i COTECH regi som maskiningeniør!

Rasmus er 28 år og nyuddannet ingeniør. Oprindeligt har Rasmus en faglig baggrund og så bor Rasmus i oplandet til Faaborg.

I starten af Rasmus ansættelse skal han rundt i KAMIs produktion så han kan se vores in-house produktion. Den vil give en indsigt i hvad vi kan tilbyde ift. produktion. Rasmus er ansat i COTECH regi, og COTECHs fornemste opgave er at servicere egne kunder med ingeniørydelser, men ønsker vores kunder en større grad af involvering skal Rasmus naturligvis vide hvad vi kan tilbyder når det kommer til produktion!

I COTECH skal Rasmus arbejde med mekanisk konstruktion og FEM-beregninger. Foruden konstruktion og beregninger, vil der eksempelvis også være opgaver som CE-mærkninger (herunder risikovurderinger og manualer).

Inden Rasmus er blevet ansat har han under hans studieforløb været tilknyttet COTECH freelance (blandt andet ift. CE-mærkning), og derudover har Rasmus skrevet afgangsprojektet ved os. Projektets scope var en videreudvikling af en maskine som KAMI og COTECH i samarbejde tidligere har leveret. Den oprindelige maskine kan ses her : https://kami.dk/projects/skov-og-landbrugs-projekter

Vi glæder os til at Rasmus kommer rigtigt i gang i, og da vi kender Rasmus kompetencer og baggrund er vi nu helt trygge ved at sende Rasmus ud på eksterne opgaver! Generelt er vi også stolte af at vi kan skabe endnu en arbejdsplads i lokalområdet. Held og lykke til Rasmus – og kontakt os endeligt hvis du skal bruge nogle former for ingeniørydelser eller fremstilling!

Måske er du også interesseret i…