Vælg en side

Svejsning i rustfrit stål

Svejsning i rustfrit stål – 304, 316, og Duplex

KAMI har sin egen særskilte afdeling med rustfri klejnsmede, der udfører svejsning i rustfrit stål.

Vi svejser i AISI 304 og AISI 316, og derudover udfører vi også svejsning i mere korrosionsbestandige rustfri materialetyper, eksempelvis Duplex og Super Duplex.

Bred erfaring med svejsning i rustfrit stål

Vi leverer til et bredt udvalg af brancher, og fremstiller blandt andet emner og komponenter til fødevareindustrien. KAMI er registreret og godkendt via Fødevarestyrelsen, og vil du se vores kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen kan denne ses ved at klikke her.

Udover at levere til fødevareindustrien leverer vi flere forskellige former for maskinstativer og større maskindele samt konstruktioner til industrien. Foruden dette leverer vi også til den maritime branche og offshore sektoren.

Stor ekspertise og certifikat svejsning i rustfrit stål

Alle vores rustfri klejnsmede har svejsecertifikater til flere forskellige materialegrupper og svejseprocesser i rustfrit stål. Vi udfører certifikatsvejsning efter standarderne DS/EN ISO 9606-1 og DS/EN ISO 9606-2.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om mulighederne for at få udført certifikatsvejsning ved KAMI.

Kompetente medarbejdere og god kvalitet

Vores kompetente og alsidige medarbejdere er kendt for at levere en høj kvalitet når det kommer til svejsning i rustfrit stål. Vi holder os konstant opdaterede om den nyeste viden vedrørende svejsning og bearbejdning i rustfrit stål.

Når vi modtager en forespørgsel på en konstruktion i rustfrit stål gennemgås denne altid nøje for at finde ud af, hvordan vi efterlever de opstillede krav bedst muligt – når det kommer til svejsning og andre processer.

KAMI er kendt som en pålidelig leverandør af svejsning i rustfrit stål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores overordnede kvalitetsstyringssystem er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015.

Ved konstant at holde os ajour med den nyeste teknologi og sikre kvaliteten, kan vi sikrer os at vi er konkurrencedygtige på netop dit projekt.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Vi kan lidt mere

Foruden svejsning i rustfrit stål udfører vi også svejsning i aluminium, svejsning i sort stål og svejsning i højstyrkestål. Vi udfører også keramikblæsning i egne faciliteter, og tilbyder diverse former for pladearbejde samt CNC-bearbejdning.

KAMI har egen ingeniørafdeling, så skal du have udført konstruktion, FEM-beregning, produktionsdokumentation, kvalitetsdokumentation eller udarbejdet CE-mærkning kan vi også hjælpe med dette.

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med den færdige løsning!

Kontakt os for mere information

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, når du skal have leveret kvalitets svejsning i rustfrit stål – eller hvis du ønsker at vi skal levere den komplette færdige løsning!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Svejsning i aluminium

 

 

Robotsvejsning