Vælg en side

EN 1090-1

KAMI kan levere stålkonstruktioner i sort- og rustfrit stål op til EXC3 – udførelsesklasse 3

Vi er certificeret til at levere stålkonstruktioner efter EN 1090-1, op til udførelsesklasse 3, Execution Class 3, også benævnt EXC3 / EX3. Skal du have svejse en trappe, en altan, eller diverse andre former for bygningsstål til din ny-, om- eller tilbygning så kontakt os for et tilbud. KAMI sikrer at produktet bliver CE-mærket så alle regler overholdes.

Husk dit bygningsstål skal CE-mærkes!

Vi er certificeret og godkendt til alle materialetyper, herunder fremstilling i sort stål, rustfrit stål og aluminium – hermed er du som kunde sikret, at du kan få leverancen i det ønskede materiale – og du er også sikret, at leverancen overholder de gældende krav om CE-mærkning. EN 1090-1 er som udgangspunkt en standard for bygningsstål, men der er flere industriproduktioner der også fremstilles efter denne standard.

KAMI har et certificeret EN 1090 FPC-system

KAMI har et certificeret og auditeret EN 1090 FPC- system (Factory Production Control), og må derfor CE-mærke, efter de lovpligtige regler. Vores FPC-system er linket op på det generelle ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem.

Vores svejsekoordinator hjælper dig

KAMI har egen svejsekoordinator, så vi kan hjælpe dig med svejseteknisk optimering, hvis nødvendigt, så du kan få det mest kosteffektive produkt. Vi har et bredt udvalg af svejseprocedurer – WPS / WPQR – hvilket medfører at vi kan svejse i de fleste materialer, godstykkelser, sømtyper og andre væsentlige svejseparametre.

Overfladebehandling efter gældende standarder

I forhold til overfladebehandling kan vi sikre at galvaniseringen overholder DS/EN ISO 1461. Anden overfladebehandling, eksempelvis vådlak og pulverlak kan udføres efter den ønskede specifikation. Vi får udført overfladebehandling op til DS/EN ISO12944-C5M. Alle korrosionsklasser fra C1-C5 kan udføres med egnet overfladebehandlingssystem, og systemet kan dokumenteres via relevant dokumentation, eksempelvis målerapport.

Vi kan hjælpe med montage hvis ønsket

KAMI kan eksternt montere dit projekt hvis ønsket. Vi kender reglerne når der skal monteres efter EN 1090-1, så vi kan sikre at projektet er udført korrekt, via specifikt kundetilpassede kontrol- og tjekskemaer, når det kommer til montage.

Slutdokumentation

Vi levere den korrekte slutdokumentation med leverancen, nemlig Ydeevnedeklaration samt CE-mærke. KAMI kan dokumentere 100% sporbarhed på interne og eksterne processer, og kan dermed udarbejde al den nødvendige interne- og eksterne dokumentation, der skal til for til slut at udstede dokumentation efter EN 1090-1. CE-mærkningen er din sikkerhed for at alt bagvedliggende dokumentation samt fremstilling, er udført efter gældende regler. Udover at være certificeret til at producere bygningsstål i sort stål og rustfrit er vi også certificeret i aluminium – læs eventuelt mere via dette link EN 1090-3.

Udførelse af beregning- og produktionsdokumentation

Udover at producere kan vi også beregne og udføre produktionsdokumentation til leverancen. Hos KAMI har vi vores eget ”eksterne” uafhængige ingeniørfirma (COTECH), der kan beregne stålkonstruktioner i henhold til EN 1090-2. KAMIs ingeniørselskab er auditeret og certificeret efter EN 1090-2, så beregninger og produktionsdokumentation udarbejdes i henhold til EUROCODES. Vil du læse mere om vores ingeniørkompetencer indenfor bygningsstål finder du mere info via dette link. Mere generel information om vores kompetencer indenfor mekanisk konstruktion og beregninger finder du her.

Levering af den komplette opgave – eller delelementer af EN 1090 – du bestemmer!

Hos KAMI kan du få den fulde leverance, vi er i stand til at projekter og dokumentere din opgave, fra du kommer med skitsen, til vi har produceret og det endelige CE-mærke er udstedt. Skal du have udarbejdet dokumentation kan vi fint varetagen den del, såvel som vi kan producere ud fra dit fremsendte grundlag – vi hjælper dig der hvor det giver mening!

Kontakt os for sparring om dit EN 1090 projekt, og læs mere om hvad vi kan

Vi kan hvis ønsket udføre dit projekt fra A-Z, alle dele af en leverance kan udføres – det vælger du! Ønsker du at få udført beregninger, produktionsgrundlag, eller ønsker du at få produceret, er du velkommen til at kontakte os for sparring og et uforpligtende tilbud – vi varetager den del du ønsker!

Udover at producere efter EN 1090, leverer vi diverse delprocesser til metalforarbejdning, for eksempel skæring, svejsning, og CNC bearbejdning. Vi varetager også komplette projekter, læs meget mere om udvalgte projekter via dette link. Upåagtet hvad du skal have udført af mekanisk konstruktion / beregninger eller produktion i metal er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Certificeringer og diplomer

Se alle KAMIs certificeringer og diplomer herunder, klik på de enkelte links for at læse mere.

Kvalitetsledelsessystem

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i sort stål og rustfrit stål

Dokument

Dimensionering, EUROCODES

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i aluminium

Dokument

Kvalitetssikring af svejsearbejde

Dokument

Fødevarestyrelsen

Link

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Industri

 

 

Offshore & Marine

 

 

Bygningsstål