Vælg en side

Konstruktion via 3D-scanning

Konstruktion via 3D-scanning

Skal du have udarbejdet en 3D konstruktion ud fra en 3D laserscanning kan vi varetage opgaven. Vi kan også hjælpe dig med at få foretaget selve scanningen hvis du ønsker vores hjælp til den del af din opgave. Ved hjælp af en forudgående 3D-scanning, inden konstruktionsprocessen opstartes, kan vi sikre dig et projektforløb hvor der for eksempel ikke opstår overraskelser når montagen opstartes on-site.

Vi kan konstruere ud fra 3D-scanninger

Ved hjælp af Autodesk ReCap og Autodesk Navisworks, kan vores konstruktionsteam tilgå allerede udførte 3D-scanninger, og ud fra disse kan vi opstarte konstruktionsprocessen. Hvis der ikke allerede er udført 3D-scanning kan vi også varetage den del af processen. Fordelen ved at arbejde ud fra en 3D-scanning er at det kan sikres at konstruktionen passer ind i de fysiske faciliteter på lokationen. I stedet for en fysisk opmåling kan der foretages en 3D laserscanning så alle rørføringer, adgangsveje, transportbånd og lignende er kortlagte. Ved hjælp af en 3D-scanning undgår man at overse væsentlige detaljer i eksempelvis et fabrikslayout, eller en produktionslinje.

Potentielle clashes kan undgås tidligt i konstruktionsprocessen

Kombinationen af 3D-scanning og efterfølgende konstruktion sikrer at de åbenlyse – og de knap så åbenlyse – clashes kan undgås og afværges tidligt i et projektforløb. Vægter du derfor sikkerhed for et gnidningsfrit og hurtigt eksekveret projekt uden tilbageløb højt, kan 3D- scanning vise sig at være godt givet ud – vores konstruktionsafdeling har særdeles gode erfaring med processen.

Fokus på høj produktivitet, kort gennemløbstid og et gnidningsfrit projektforløb

Konstruktion ud fra 3D-scanninger kan øge produktiviteten væsentligt og afledt reducere gennemløbstiden på et givent projekt. Et eventuelt behov for yderligere opmåling er i langt de fleste tilfælde ikke nødvendigt, og kan oftest helt elimineres. I vores software har vi mulighed for at indsætte konstruktioner og 3D modeller direkte i den 3D-scannede point cloud, hvilket skaber et meget realistisk billede, så du får en stærk visuel indsigt i hvordan en konstruktion vil se ud i virkeligheden. Ud fra dette vil du have mulighed for at vurdere et design / udformning i forhold til 3D-scanningen. På baggrund af dette kan en given konstruktion hurtigt og enkelt revideres, og et produktudviklingsforløb kan også reduceres hvis allerede kendte interfaces via en 3D-scanning er kendt.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Vi kan hjælpe dig med alle opgaver der vedrører 3D-scanninger

Har du en 3D-scanning og en afledt opgave du ønsker løst, eksempelvis inkorporering af en 3D model, eller ønsker du at få udført en 3D laserscanning er du meget velkommen til at kontakte os. Herunder er listet nogle af de muligheder vi tilbyder når det kommer til 3D-scanning:

 

  • Måleopgaver i 3D med ReCap eller Navisworks
  • Udarbejdelse af alle typer konstruktionsopgaver ud fra 3D-scanninger
  • Test for potentielle clashes og validering af en 3D model
  • Opdatering af et 3D layout ved at indsætte eksempelvis DWG filer
  • Udarbejde højkvalitets billeder på baggrund af indsatte 3D modeller i forskellige placeringer i 3D-scanninger

Mulighederne i forhold til 3D laserscanning og et afledt konstruktionsforløb er mange, og vi vil gerne byde ind med vores viden, så du via teknologien kan få et optimalt projektforløb – kontakt os gerne for en snak om din specifikke opgave!

Kontakt os hvis du har en engineering opgave

KAMIs konstruktionsafdeling leverer mange forskellige engineering ydelser! Vi udfører blandt andet 3D konstruktion / mekanisk konstruktion, og vi udarbejder produktionsgrundlag / arbejdstegninger, og kan varetage FEM-beregninger. Udover konstruktion og beregninger tilbyder vi også forskellige former for dokumentation, blandt andet CE-mærkning. Vores konstruktionsafdeling kan hvis du ønsker det tilbyde visualiseringer og udarbejdelse af rørdiagrammer (P&I diagrammer). Udover engineering kan vi tilbyde din stålproduktion – så kontakt os hvis du har en engineering opgave eller hvis du ønsker et tilbud der vedrører produktion – vi står klar til at servicere dig!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Visualisering

 

 

P&I diagrammer