Vælg en side

Mixer til surimi

KAMI har udviklet og leveret maskine til surimiproduktion

KAMIs engineering- og produktionsafdeling har i samarbejde leveret dette projekt. Projektet er leveret til vores afdeling i Seattle, USA. Det samlede projekt har indeholdt engineering, produktion og dokumentation. Inden afsendelse er udstyret FAT-testet i vores produktion for at sikre funktionaliteten.

Udstyret benyttes på fabriksskibe der blandt andet fisker i det kolde hav ud for Alaska. Maskinen / mixeren benyttes til at transportere surimi videre i processen. Vil du vide mere om surimi kan du læse meget mere om surimi på da,wikipedia.org.

Ønsker du information om vores produktionsfaciliteter i USA finder du mere info her, og vil du generelt vide meget mere om vores aktiviteter i Seattle er der her et direkte link til vores amerikanske hjemmeside: www.kamitech.com.

TIG-svejsning i rustfrit stål, aluminium og sort stål

Vi TIG-svejser primært i rustfrit stål og aluminium. I rustfrit TIG-svejser vi i AISI 304 og AISI 316, men vi svejser også i mere korrosionsbestandige rustfri materialer, eksempelvis Duplex.

Foruden svejsning i rustfrit stål og aluminium udfører vi også TIG-svejsning i sort stål. Vi anvender TIG-svejsning til tyndere materialer, men vi svejser også maskinstativer og andre konstruktioner, så processen anvendes bredt i begge vores afdelinger, og benyttes dermed til både sort stål, rustfrit og aluminium.

Rørsvejsning i rustfrit stål og i sort stål

Udover at svejse diverse konstruktioner udfører vi også rørsvejsning i både rustfrit stål, i aluminium og i sort stål. Vi kan levere almindelig rørsvejsning, men foruden dette kan vi også tilbyde rørsvejsning via svejsning med rundbord. Ved hjælp af rundbordet roterer rørene automatisk under svejseprocessen, og vi har derfor mulighed for at udføre en delvis automatiseret proces.

Rørsvejsning der produceres via rundbord giver et ensartet resultat, og vil ofte også øge effektiviteten, således at kostprisen på svejsningen kan reduceres.

Video af surimi mixer og extruder

Konstruktion

  • Specificering af motorer, afklaring af interfaces med videre
  • Fremstilling af det komplette produktionsgrundlag til produktion af udstyret
  • Identificering af relevante spare parts
  • Udarbejdelse af slutdokumentation, herunder manual.

Produktion

  • KAMIs produktionsafsnit til rustfrit stål har produceret udstyret – alt er produceret i rustfrit stål.
  • Af processer er indgået skæring / buk, CNC bearbejdning, svejsning, keramikblæsning samt montage.
  • Efter slutmontage er den komplette maskine FAT-testet.

Aflevering

  • Projektet er leveret til vores amerikanske afdeling, der har forestået installationen ved slutkunden.
  • Udstyr er leveret med kundespecifik dokumentation.
  • Et spændende rustfrit projekt – hvor vores afdelinger i fællesskab er kommet frem til et rigtigt godt produkt.

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning

 

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner

 

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde

 

Vil du høre mere om dette projekt?

Er du meget velkommen til at tage kontakt til os!

KAMI leverer projekter til industrien, herunder også fødevareindustrien. Vi udfører mange forskelligartede projekter i rustfrit stål, aluminium, sort stål og højstyrkestål.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil have sparring på dit næste projekt. Ønsker du yderligere information om nogle af de projekter vi har leveret til industrien, kan du se nogle af vores udvalgte projekter her. Foruden projekter til industrien leverer vi også projekter til offshore & marineindustrien. Mere info om nogle af disse projekter finder du her.

Udover at levere komplette projekter leverer vi også en masse delprocesser til metalindustrien, eksempelvis skæring, buk / vals, CNC bearbejdning, svejsning og montage. Yderligere info om vores forskellige processer finder du her. Udover produktion er KAMI også leveringsdygtig i særskilte engineeringydelser, herunder konstruktion, fremstilling af produktionsgrundlag og udarbejdelse af FEM-beregninger og CE-mærkning. Vil du vide mere om hvad vi tilbyder indenfor engineering kan du læse mere om vores ydelser her.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvad enten du ønsker produktion eller engineering, eller begge dele – vi vil gøre vores bedste for at service dig!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig