Vælg en side

TIG-svejsning

Certifikatsvejsning i proces 141, TIG-svejsning

Ved KAMI udfører vi certifikatsvejsning med TIG. Vi anvender TIG-svejsning, proces 141, og vores klejnsmede har svejsecertifikater, der opfylder standarderne DS/EN ISO 9606-1 og DS/EN ISO 9606-2.

TIG-svejsning i rustfrit stål, aluminium og sort stål

Vi TIG-svejser primært i rustfrit stål og aluminium. I rustfrit TIG-svejser vi i AISI 304 og AISI 316, men vi svejser også i mere korrosionsbestandige rustfri materialer, eksempelvis Duplex.

Foruden svejsning i rustfrit stål og aluminium udfører vi også TIG-svejsning i sort stål. Vi anvender TIG-svejsning til tyndere materialer, men vi svejser også maskinstativer og andre konstruktioner, så processen anvendes bredt i begge vores afdelinger, og benyttes dermed til både sort stål, rustfrit og aluminium.

Rørsvejsning i rustfrit stål og i sort stål

Udover at svejse diverse konstruktioner udfører vi også rørsvejsning i både rustfrit stål, i aluminium og i sort stål. Vi kan levere almindelig rørsvejsning, men foruden dette kan vi også tilbyde rørsvejsning via svejsning med rundbord. Ved hjælp af rundbordet roterer rørene automatisk under svejseprocessen, og vi har derfor mulighed for at udføre en delvis automatiseret proces.

Rørsvejsning der produceres via rundbord giver et ensartet resultat, og vil ofte også øge effektiviteten, således at kostprisen på svejsningen kan reduceres.

Vi vil være på forkant – også når det kommer til TIG-svejsning!

KAMI vil være kendt for at levere den bedst mulige kvalitet – til den rigtige pris!

Derfor sikrer vi at vi er på forkant med teknologien når det kommer til TIG-svejsning. Via vores leverandører af svejseværker sikrer vi at vi er med helt fremme!

Foruden leverandørerne har vi også egen intern svejsekoordinator, så via kurser og certifikater til vores klejnsmede holder vi os opdaterede på det nyeste der vedrører svejsning!

Fordele ved TIG-svejsning

Fordelene ved TIG-svejsning er at processen giver en stærk og ensartet svejsning. Vores dygtige klejnsmede kan lægge overordentligt pæne svejsesømme, hvor der ikke er behov for nogen former for efterbearbejdning. Udover det flotte visuelle udtryk giver TIG-svejsning os også muligheden for at svejse svært tilgængelige svejsesømme.

TIG-svejsningen udfører vi med og uden tilsætning af tråd, og svejser vi i de helt tynde materialer svejser vi oftest uden trådtilsætning. TIG-svejsningen ved KAMI udføres med inaktive gasser, vi benytter eksempelvis Argon som beskyttelsesgas. TIG-svejsningen udføres grundet præcisionen og den afledte kvalitet som vi kan opnå via den koncentrede lysbue. Har du krav til at der skal udføres ekstern svejsekontrol, kan vi via vores samarbejdspartnere få udført NDT på svejsningerne.

Kontakt os hvis du skal have udført TIG-svejsning

Vi TIG-svejser både i tyndplade og de lidt sværere konstruktioner, så vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig, og hvilke muligheder vi tilbyder når du skal have udført højkvalitets TIG-svejsning så kontakt os! Vi er klar til at gennemgå din forespørgsel og komme med den helt rigtige løsning der matcher dine forventninger!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Svejsning i rustfrit stål

 

 

Svejsning i sort stål