Vælg en side

CNC bearbejdning

Vi udfører CNC bearbejdning / CNC fræsning

Hos KAMI er vi en ren ordreproducerende virksomhed. Vores fleksible maskinpark og dygtige medarbejdere står klar til din disposition når du har behov for CNC bearbejdning.

Vi udfører CNC bearbejdning af de fleste former for stål, herunder sort stål og højstyrkestål og rustfrit stål. I rustfrit stål udfører vi CNC bearbejdning i AISI 304 og AISI 316, og vi CNC bearbejder også i Duplex og Super Duplex.

Foruden CNC bearbejdning i sort stål og rustfrit stål, bearbejder vi også i højstyrkestål, aluminium og plast.

Fleksibel CNC bearbejdning

Vi kan levere alt i CNC bearbejdning, lige fra den simpel til den mere komplekse løsning. Lige gyldigt hvad dit behov for CNC bearbejdning er, gør vi altid alt hvad vi kan for at finde en løsning der passer til netop dig og dit projekt!

Fleksibilitet, leveringsikkerhed og den rigtige kvalitet til den rigtige pris, er det der kendetegner os! Det er sjældent vi siger nej til en udfordring – uanset forespørgslens kompleksitet – så skal du have udført CNC bearbejdning, så kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde netop dig.

CNC fræsning af både små og store emner

Vi tilbyder CNC fræsning i mange forskellige materialer bl.a. rustfrit stål, sort stål og aluminium.

Vi har mange års erfaring i CNC fræsning af både store og små emner. Vi har blandt andet et stort CNC fræse- boreværk med et bord på 1.500 x 3.000mm, så vi kan tage forholdsvist store emner.

CNC-fræseren er udstyret med rundbord, så det giver rigtigt mange muligheder – også ved bearbejdning af større emner.

Stor erfaring indenfor CNC bearbejdning

Vi udfører CNC bearbejdning indenfor mange forskellige brancher, så vores erfarne og fagligt dygtige medarbejdere har den fornødne ekspertise til at komme med den helt rigtige løsning til dit projekt.

KAMI producerer alt fra prototyper, til mindre serier med hurtig levering. Vi er vant til at reagere hurtigt og da vi er 100% ordreproducerende, ved vi hvad der skal til når det brænder på for dig.

ISO Certificering og div. dokumentation

Kvaliteten på leverancer sikrer vi via vores ISO 9001:2015 certificering, og har du specifikke krav til udfyldelse af målerapport eller lignende kan vi også varetage det, så det sikres at dine krav overholdes.

Produktionsmodning har vi mulighed for at varetage via vores interne ingeniørafdeling. Samtidig står vi klar til at supportere dig hvis du ikke har den endelige dokumentation fastlagt – og er den fastlagt, så garanterer vi at vi levere det ønskede produkt, med tanke på tolerancer og overfladeruheder.

Har du krav til specifik kvalitetsdokumentation eller andre former for dokumentation kan vi udarbejde denne og levere sammen med emnerne. Vi hjælper med udarbejdelse af den dokumentation du ønsker.

Mulighed for svejsning før CNC bearbejdning

Har du emner der skal svejses op inden CNC bearbejdning, så står vores kompetente smede klar til at svejse emnerne op. Vi svejser i sort stål, rustfrit stål, højstyrkestål og aluminium. Vi udfører certifikatsvejsning, og har et bredt udvalg af WPS til svejseopgaverne. Vi er EN 3834-2 certificeret, hvilket er din sikring for at vi kan overholde gældende krav til kvaliteten på eventuelle svejseprocesser der måtte komme før CNC bearbejdningen.

Er der tale om et større stykantal, udfører vi også robotsvejsning hvilket sikrer en helt ensartet kvalitet og gentagelsesnøjagtighed.

Video af vores seneste installerede fræser

Kontakt os for et godt tilbud på CNC bearbejdning

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler. Vi kan kontaktes på tlf. +45 63 61 77 78 eller pr. mail på kami@kami.dk. Du er også velkommen til at sende os din forespørgsel via vores kontaktformular.

 

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Projekt hvor processen indgik

Maskine til genvinding

 

 

Vi tilbyder også ydelser som disse

Svejsning

 

 

Robotsvejsning