Vælg en side

Svejsning

Vi udfører alt i svejsning i mange forskellige materialer

KAMI i Faaborg på Fyn udfører svejsning i sort stål, højstyrkestål, rustfrit stål og aluminium. Vi leverer alt fra det enkle til det komplekse når det kommer til svejsning. Vores dygtige medarbejdere er meget kvalitetsbevidste og har mange års erfaring inden for mange forskellige brancher.

Svejsning i sort stål

Svejsning i rustfrit stål

Svejsning i aluminium

Robotsvejsning

Boltsvejsning

TIG-svejsning

Vi udfører både manuel svejsning og robotsvejsning

Vores kompetente smede er klar til at svejse for dig. Drejer det sig om større stykantal, kan vi via vores robotcelle, sikre dig den korrekte ensartede kvalitet, og effektivitet da vi kan hæfte emner mens robotten svejser. Vi besvarer gerne spørgsmål eller modtager uforpligtende forespørgsler.

Vi udfører manuel svejsning med mange forskellige processer. Blandt andet processerne 111 / 125 / 135/136 / 141 (elektrode, rørtråd, MIG / MAG, TIG).

Certifikatsvejsning

KAMI har certifikatsvejsere i flere forskellige svejseprocesser og materialegrupper. Vi udfører certifikatsvejsning efter standarderne DS/EN ISO 9606-1 og DS/EN ISO 9606-2.

Vi råder over vores egen interne svejsekoordinator, og har et bredt udvalg af WPS / WPQR (svejseprocedurer) som gør os i stand til at levere til mange forskellige brancher. Vi leverer certifikatsvejsning til alle brancher fra den almene industri til bygningsindustrien og offshore sektoren.

Certificeringer

Vi er DS/EN ISO 9001:2015 certificeret og i tillæg til det, er vi EN 3834-2 samt EN 1090 certificeret. Dette gør os i stand til at levere det du forespørger, indenfor din specifikke branche – eksempelvis offshore eller bygningsstål – med den afledte dokumentation!

Skal din leverance dokumenteres med Welders Log, udfylder vi den for jer, eller udarbejder én specifikt til opgaven via vores egen master.

I tillæg til vores ISO certificeringer er vi registreret samt godkendt af Fødevarestyrelsen til fødevareleverancer. Kontrolrapport der viser at vi er godkendt til at levere til fødevareindustrien kan du se til højre her på siden via smiley’en.

Kontakt os gerne med spørgsmål eller forespørgsler – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Få en samlet færdig løsning

Foruden svejsning udfører vi pladebearbejdning herunder skæringklip / buk og valsning. Vi foretager også CNC-bearbejdning. Foruden vores produktionsprocesser har vi egne ingeniører – alt dette gør os i stand til at levere færdige løsninger.

Vil du høre mere?

Det er helt dit valg hvor meget du ønsker, at vi skal deltage i din leverance. Vi er gerne behjælpelige med besvarelse af spørgsmål og vi står altid klar til at hjælpe med din forespørgsel.

Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om dine muligheder for et samarbejde med KAMI, eller læs meget mere om vores svejsekompetencer på de underliggende sider:

Vi tilbyder også ydelser som disse

Leverandørstyret lager

 

 

Sourcing