Vælg en side

Boltsvejsning

Boltsvejsning blandt andet i højstyrkestål sparer tid

KAMI udfører boltsvejsning i flere forskellige materialer, herunder også højstyrkestål.

Boltsvejsning er en proces der er meget tidsbesparende, og du slipper for eventuel efterbearbejdning efter svejsningen. Hos KAMI benytter vi blandt andet boltsvejsnings processen til at svejse bolte på sliddele og andet.

Når vi boltsvejser, passer boltene i det hulmønster der er på maskinen / konstruktionen. Uden efterfølgende at skulle slibe eller rette, passer sliddelene efter boltsvejsning uden nogen former for tilpasning.

Boltsvejsning leveres med kvalitetsdokumentation

Foruden at vi boltsvejser, udfører vi også træk test af svejsningerne, så vi kan dokumentere at det vi leverer, overholder det specificerede.

Efter specifikationerne som bliver opgivet af dig – eller det vi i samarbejde specificerer– udarbejder vi testproceduren som vores medarbejdere derefter følger ud fra en instruktion / anvisning.

Herved sikrer vi at den kvalitet vi er blevet enige om, til alle tider efterleves!

Kvalitetssikring er dagligdag ved KAMI!

Vores kvalitetsledelsessystem er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015 standard, og vi ønsker altid at leve op til det, som vi i samarbejde med dig, aftaler! Leveringstid, pris og kvalitet skal altid leve op til dine forventninger – vi ønsker at være din foretrukne leverandør af bland andet boltsvejsning.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Kontakt os for at høre om mulighederne med boltsvejsning

Kontakt os gerne og lad os hjælpe dig med at klarlægge dine muligheder i forbindelse med boltsvejsning.

Læs eventuelt mere om vores forskellige former for svejsning: Svejsning i aluminium, svejsning i rustfrit stål, højstyrkestål, svejsning i sort stål, robotsvejsning og meget mere.

 

KAMI – vi hjælper med råd og vejledning når du skal have udført boltsvejsning

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

TIG-svejsning

 

 

Svejsning i sort stål