Vælg en side

Prototypefremstilling

Hos KAMI ønsker vi at være din foretrukne leverandør af prototyper i stål

Vi har i mange år fungeret som underleverandør indenfor mange forskellige brancher – så vi har set meget – og har derfor mange ideer, også når det kommer til prototyper!

KAMI har en meget omfattende in-house produktion, som gør, at vi kan klare langt de fleste aspekter af værdikæden i egne faciliteter – det gør os i stand til at reagere meget hurtigt! Vi har opbygget megen erfaring når det kommer til funktioner og hvordan emner / konstruktioner produceres mest hensigtsmæssigt med henblik på pris og kvalitet!

Engineering + produktion – KAMI tilbyder kort reaktionstid fra tanke til handling

Foruden alle vores interne processer og dedikerede medarbejdere i produktionen, har vi egen ingeniørgruppe tilknyttet, hvilket betyder at du kan få den fulde pakke med dokumentation og produktion!

Vores ingeniør- og produktionsafdeling kan sikre dig den rigtige sparring – også når det kommer til ideudvikling og prototypefremstilling. Alt i alt sikrer vores erfaring og viden om løsninger og processer, at din ide bliver salgsmodnet.

Udarbejdelsen af den rigtige prototype og valget af processer sikrer at der spares tid og dermed penge, når produktet skal produceres. Skal emnet / produktet senere indgå i en serieproduktion, kan vi i opstartsfasen sikre dig produktionsoptimering / cost out så høj kvalitet, lav pris og hurtig gennemløbstid er en naturlig del af arbejdet med prototypen frem mod serieproduktion. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at dine ideer og produkter bliver maksimalt konkurrencedygtige!

In-house laver vi pladebearbejdning. Eksempelvis udfører vi skæring, klippe- og bukkearbejde samt valsning. Foruden de forberedende processer svejser vi i alt stål – også højstyrkestål – og vi udfører CNC bearbejdning og overfladebehandling. Emner / konstruktioner kan galvaniseres, vådlakeres eller pulverlakeres, og når det kommer til rustfrit stål kan det blæses eller syrebejdses.

Prototypefremstilling i mange materialer og varieret styktal – og dokumentation helt efter dit ønske

Der er rig mulighed for at få fremstillet prototyper i alverdens stålmaterialer, da vi arbejder i de fleste materialer, herunder sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi arbejder også i mere ædle metaller som syrefast rustrit (herunder også Super Duplex), samt bronze, messing og lignende. Foruden stålmaterialer bearbejder vi også diverse former for plast.

Vi fremstiller alt fra enkeltstyksemner, fuldt dokumenterede, til emner / konstruktioner der kun er på ide- og konceptstadiet.

Ud over at fremstille emnerne efter skitser / oplæg kan vi efter godkendte emner varetage den endelige dokumentation. Dette er din garanti for at produktionsdokumentationen er 100% opdateret, og klar til at køre 0-serie / produktion.

Afklaring ved KAMI – og mulighed for efterfølgende sourcing

De fordele du får ved vores set-up, også når det kommer til prototypefremstilling er, at vi kan sikre at alt er OK, herunder den ønskede kvalitet og dokumentation, inden emner / konstruktioner skal fremstilles i større antal.

Med baggrund i prototypen, volumen / antal emner, transportomkostninger med videre, kan vi efterfølgende også hjælpe med eventuel sourcing fra udenlandske leverandører.

Benytter du allerede sourcing kan du vælge at benytte os som din ”single-point of contact”.

Vi vil gerne varetage kommunikationen med din nuværende leverandør, og sikre dig at dine produktioner kommer hjem i den ønskede kvalitet. Herved frigiver du den tid der går med opfølgning. Vi har erfaringen med udenlandske leverandører, og ved hvad der skal til for at sikre kvaliteten og den ønskede leveringstid.

Hvis du ikke allerede benytter sourcing, kan vi via vores netværk af leverandører skaffe de skarpeste priser efter endt prototypefremstilling. Hvor meget vi skal være involverede i din prototype og mulige afledte sourcingproces er helt op til dig!

Galleri

Se nogle af vores billeder

Kontakt os for at høre mere om prototypefremstilling – og muligheder for sourcing

KAMI kan være din sparringspartner i alle facetterne af prototypefremstillingen og vi kan arbejde fra stort set ingen dokumentation, til fremstilling af emner / konstruktioner der er fuldt dokumenterede af jer – eller via vores egne ingeniører.

Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder, når det kommer til prototypefremstilling og sourcing.
Du er altid velkomne til at kontakte os – vi står til rådighed for din forespørgsel!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

CNC bearbejdning

 

 

Højstyrkestål