Vælg en side

Overfladebehandling

KAMI tilbyder overfladebehandling, internt eller via eksterne samarbejdspartnere

KAMI leverer mange konstruktioner og emner med overfladebehandling. Vi tilbyder flere forskellige overfladebehandlingsmetoder. Oftest behandles stålet med våd- eller pulverlak via en ekstern samarbejdspartner.

Overfladebehandling med våd- eller pulverlak, eller med E-Coat

Udover våd- og pulverlak tilbyder vi også overfladebehandling med E-Coat via en udvalgt samarbejdspartner. E-Coat er en dyppeproces der er god til komplekse emner. Med denne type overfladebehandling kan man opnå en rigtig god korrosionsklasse. Hvis der er krav til en specifik RAL-farve er vi dog nødt til at give E-Coaten en slutlak.

Metallisering

Udover ovenstående processer, kan vi også tilbyde metallisering. Metallisering er, som E-Coat, god imod korrosion og denne metode benyttes oftest som en forbehandling. Behandlingen kan dog, som eksempelvis galvanisering, stå alene uden nogle former for efterbehandling / slutlak.

DS/EN ISO12944-C5M samt MOTS- og Norsok standarder

Vores offshore leverancer overfladebehandles til mange forskellige systemer, eksempelvis DS/EN ISO12944-C5M samt MOTS- og Norsok standarder. Vi får overfladebehandlet til den standard du specificerer, og vi kan efterleve de alle krav om dokumentation.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Fuld dokumentation (målerapport)

Alle vores leverancer kan leveres med fuld dokumentation (målerapport), og i tillæg kan der ligeledes udarbejdes FROSIO-rapport via ekstern kontrolorgan, hvis du har krav om dette.

Galvanisering – også efter EN 1090 standarden

Stålkonstruktioner og emner kan leveres med galvanisering via ekstern samarbejdspartner, og hvis påkrævet kan vi levere med fuld dokumentation. Eksempelvis kan vi få overfladebehandlet / galvaniseret til EN 1461 hvis du ønsker det. Leverancen er dermed godkendt til at efterleve EN 1090.

Anodisering / eloksering af emner i aluminium, og bejdsning

Aluminiums emner og konstruktioner kan leveres anodiserede. Rustfrie emner og konstruktioner kan leveres bejdset, enten som spray- eller dyppebejdsning. Begge processer varetages eksternt, men KAMI står for kvaliteten, som vi styrer via vores DS/EN ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem.

Keramikblæsning

Internt udfører vi keramikblæsning af både rustfrit stål og aluminium. Hvis du vil vide meget mere om denne proces kan du finde info om det her.

Kontakt KAMI hvis du ønsker et tilbud på overfladebehandling

KAMI leverer mange stålkonstruktioner, og kan servicere dig fra A-Z. Udover fremstillingen i sort stål, højstyrkestål, rustfrit og aluminium leverer vi også ingeniørydelser.

Endeligt leverer vi mange forskellige typer overfladebehandling, så du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere hvilke muligheder der er – vi er klar til at servicere dig!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Højstyrkestål

 

 

Prototypefremstilling