Vælg en side

Engineering

KAMI’s ingeniørafdeling udfører konstruktion, beregning / FEM, produktionsdokumentation og CE-mærkning.

Kerneområder

E

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning.

E

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner.

E

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde.

Intet projekt er for stort eller små til os

Vores ingeniørafdeling arbejder for egne kunder, så skal du ikke have produceret kan vi sagtens varetage din engineering opgave! Vi udfører selvstændige ingeniøropgaver, så din opgave behøver ikke være betinget af, at du også skal have produceret ved KAMI.

Vi kan stå for alt fra salgsoplæg til mekanisk konstruktion / beregning, produktion af dit produkt / projekt, men er din opgave afgrænset til at omfatte en ingeniørydelse som eksempelvis en specifik konstruktionsopgave eller en dokumentationsopgave, ja, så er vi helt klar til at hjælpe dig med den del!

Vi kan sidde ved dig, eller i egne faciliteter

– og vi benytter flere forskellige CAD programmer

Alt efter hvilken løsning der passer dig kan vi sidde i egne faciliteter, og udføre din opgave på vores server / licenser, eller vi kan sidde ved dig. Du bestemmer helt selv hvilken løsning der passer til dit behov! Vi arbejder i flere forskellige CAD programmer, primært Inventor og SolidWorks, men vi kan også tegne i eksempelvis Creo / PRO-E.

KAMI udfører engineering indenfor mange forskellige brancher

Vi udfører konstruktions-, dokumentations-, og beregningsopgaver indenfor industrien, offshore & marine, og derudover udfører vi også opgaver relateret til bygningsindustrien.

Vores mangeårige erfaring med mange brancher og forskelligartede opgaver gør, at vi har set det meste og derfor kan give dig sparring på din næste opgave.

Vi kan udføre langt de fleste ingeniøropgaver

– og vi gør det!

Alt fra idé- & konceptudvikling, udarbejdelse af salgsmateriale, konstruktion og beregning / FEM samt udarbejdelse af produktions- og slutdokumentation kan vi hjælpe med. Skal du have udarbejdet P&I diagrammer eller CE mærkning er vi også klar til at udføre disse opgaver. Herunder er kort sammenfattet en del af de opgaver vi i det daglige udfører via vores konstruktionsafdeling:

    • Idé- og konceptoplæg
    • Teknisk sparring & produktudvikling
    • Cost out / simplificerede konstruktionsløsninger for hurtig og effektiv produktion
    • Design og konstruktion i diverse CAD-programmer, herunder Inventor & Solid Works

Du er meget velkommen til at ringe for at få en helt uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig.

Herunder har vi uddybet nogle af vores kompetencer –

men ring endeligt for at få en snak om din næste opgave og et muligt samarbejde!

Konstruktion og cost out

Vores konstruktører har optimal produktionsforståelse – så ved os får du mere end en 3D model og afledt produktionsdokumentation. Vi ved hvordan man konstruerer så produktionsdelen bliver optimeret. Fokus på cost out og nedbringelse af timer og materialer ved fremstilling har vores absolutte fokus! Den nyeste teknologi- og produktionsforståelse er et must for at lave de bedste at løsninger, og de kompetencer har vi – og vi søger den bedste løsning – hver gang!

Beregning af stålkonstruktioner

– fokus på vægtoptimering og sikkerhed!

Udover konstruktion tilbyder vi beregninger og identifikation af ”hot spots”. Vi kan sikre at konstruktionen kan holde til en given belastning, og udover kontrol af deformationer – og sikring mod potentielle uheld – kan beregninger benyttes til at minimere materialeforbrug. Via simulering af forskellige situationer kan det sikres at din konstruktion ikke bliver overdimensioneret – vi kan altså lokalisere potentielle vægtreduktioner!

Vores konstruktører kan beregne statiske situationer, men vi kan også simulere dynamiske belastninger / beregning af ikke-lineære svigt som søjlelast, kipning og foldning. Vores software kan eksempelvis også bruges til at dimensionere i forhold til jordskælv / egenfrekvens.

Industri og bygningsstål

Vores ingeniører udfører mange opgaver til industrien. Vi varetager udvikling og konstruktion / 3D og udarbejder produktionsgrundlag, med skærefiler og al anden relevant dokumentation.

Har du en opgave der skal tegnes op, eksempelvis fra 2D til 3D kan vi også hjælpe med det.

Vi beregner typisk efter EUROCODES, og laver produktionsgrundlag efter EN 1090. Vores ingeniørafdeling er certificeret efter EN/ISO 9001:2015, og EN 1090-2 når det kommer til beregninger til bygningsstål.

Hvis du har en maskine, eller en del af en maskine du skal have CE mærket, kan vi udarbejde dette efter Maskindirektivet.

Upåagtet om det er en større eller mindre opgave – lige til at gå til, eller kompleks – er vi klar til at hjælpe. Vil du se nogle referenceprojekter vi har været med til indenfor industrien, finder du yderligere info her.

Offshore & marine

Indenfor offshore & marine arbejder vi med mange forskellige standarder, blandt andet DNV GL standarderne 2.7-1, 2.7-2 og 2.7-3. Ligeledes udfører vi engineering efter Norsok standarderne.

Vores ingeniører er vant til at tolke og granske standarder, og samarbejder med klassifikationsselskaberne hvis opgaven kræver dette. Vi kan varetage den komplette engineering leverance inklusive designgodkendelse fra klassifikationsselskabet.

Vil du læse mere om nogle af de offshore & marine projekter vi har udført engineering til, kan du finde yderligere info her.

Vi varetager din ingeniøropgave

– eller dit komplette projekt

KAMI er klar til at hjælpe dig, og en af vores styrker er at vi både har en produktion og en ingeniørafdeling. Dette giver mange synergier, og vi kan udføre dine ingeniøropgaver med sparring fra vores egen produktion, uden at det influerer på prisen.

Vi er vant til at arbejde med cost out – og via vores erfaring med produktion og teknologi / processer sikrer vi dig en løsning der har fokus på både økonomien og gennemløbstiden. Skal du have udarbejdet prototyper eller et komplet projekt kan vi via vores produktionsfaciliteter varetage dette, så benytter du os er du sikret en kostoptimal løsning, der kan fremstilles bedst og billigst – både med tanke på konstruktionsforløbet og fremstillingen.

Vi har udført engineering til mange spændende projekter, indenfor både offshore & marine og industrien. Vil du se nogle af  de offshore & marine projekter vi har deltaget i kan du se dem her, og info om en del af vores industriprojekter findes her.

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning

 

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner

 

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde

 

Kontakt os for en snak om dit projekt

– eller din afgrænsede engineering opgave

Uanset om din næste opgave omfatter et komplet projekt, eller om det er en specifik afgrænset opgave du skal have løst – så tag endeligt kontakt – vi er klar til tale din opgave igennem, og vi er klar til at give dig sparring, så du får den bedste mulige løsning!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Idéoplæg / udviklingsarbejde

 

 

CE-mærkning og manualer

Konstruktion og beregning / FEM