Vælg en side

Installation, ombygning, reperation og montage

KAMI udfører montageopgaver internt og eksternt samt on- og offshore

Vi udfører diverse ombygning, reparation,installation og montage opgaver. Blandt andet laver vi pre-samling / formontager og montageopgaver internt ved KAMI. Derudover udfører vi også komplette montager on site.

Du bestemmer helt hvor meget du ønsker vi skal deltage. Internt råder vi over krankapacitet op til 10T, så vi kan eksempelvis håndtere store prøvesamlinger inden overfladebehandling. Hvis du ønsker dette kan vi også udføre slutmontage ved dig.

Specialopgaver udenfor huset

Foruden montage i egne faciliteter udfører vi også specialopgaver udenfor huset, eksempelvis installation af maskiner. Udover selve installationen kan vi også hjælpe med service af udvalgte maskiner. På eksisterende maskiner tilbyder vi ombygnings- og reparationsarbejde.

Udover at arbejde onshore arbejder vi også offshore. Flere af vores medarbejdere har gennemgået kurset Basic Offshore Safety Course including HUET and Escape Chute, så de kan varetage offshore opgaver.

Vi kommer med værktøjet – og sikkerheden vægtes højt!

KAMI har egen bil til eksterne opgaver, og vores medarbejdere er altid udstyret med værktøj samt basis sikkerhedsudstyr. Inden vi går i gang med en opgave orienterer vores medarbejdere sig altid om, om der er regler de skal efterleve inden de igangsætter.

Vi vægter sikkerheden højt – til fordel for vores medarbejdere og dig som kunde!

Kontakt os for at høre om hvad vi tilbyder vedrørende installation og montage

Ønsker du at høre mere om mulighederne og det vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har en installations- eller montage opgave du skal have udført.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Prototypefremstilling

 

 

Overfladebehandling