Vælg en side

Visualisering

Visualiseringer kan udføres via KAMI’s ingeniørafdeling

Skal du have udført visualiseringer, eksempelvis i forbindelse med udarbejdelse af salgsmateriale / salgsprospekter, eller til at visualisere bevægelige dele, kan vores ingeniørafdeling hjælpe med dette. Vi kan indenfor kort tid visualisere et koncept eller et produkt, og udarbejde fotorealistiske billeder og / eller videoer.

Visualiseringer udføres på vores licenser, eller i dine faciliteter og via dit software

Alle opgaver kan udføres ved dig og på dine licenser, eller vi kan arbejde i egne faciliteter på vores egne licenser – du bestemmer naturligvis hvilken arbejdsmetode der passer til din specifikke opgave – vi indretter os efter dit behov!

Vi kan simulere en konstruktion / et produkt i forskellige materialer

Skal du se hvordan noget vil virke i virkeligheden, kan vi forholdsvist hurtigt bygge en simplificeret 3D model, der viser design, yder dimensioner og grundprincip. Efter at have udarbejdet 3D modellen har vi mulighed for eksempelvis at gengive diverse forskellige materialer. Via vores CAD program har vi mulighed for at afprøve diverse forskellige overflader, alt fra standard RAL-farver, til galvanisering til børstet stål eller chrom kan simuleres. Herved kan du tage stilling til hvilken overflade et emne / konstruktion skal leveres i.

Alle komponenter / konstruktioner kan simuleres i forskellige miljøer

Udover at vi kan arbejde med det specifikke produkt kan vi simulere forskellige baggrunde, således at forskellige omgivelser simuleres. Dette giver dig mulighed for at se hvordan dit projekt vil se ud med en given baggrund. Vi kan lave fotorealistiske billeder som kan bruges i et salgsprospekt, eller eksempelvis hvis en idé skal præsenteres for en bestyrelse eller en potentiel investor.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Visualisering vil oftest være billigere end fremstilling af en prototype / mockup

Vi kan hurtigt simulere forskellige løsninger, og ved hjælp af ovenstående muligheder kan det meste illustreres, og dette vil oftest være billigere end at fremstille en decideret prototype – eksempelvis hvis det er et komplekst bearbejdet emne, eller hvis det er en større konstruktion, med mange indgående materialer og timer.

Visualisering

Vi kan simulere bevægelse og lave montageinstruktioner

Hvis du skal have simuleret bevægelse, eksempelvis på en unik proces eller du skal have sat bevægelse på et transportbånd eller noget tilsvarende, kan vi visualisere dette via vores CAD-program. Vi benytter som udgangspunkt Inventor / Autodesk 3DS Max når vi skal lave billeder / illustrationer og videoer.

Fotorealistiske billeder og simulering kan benyttes til mange formål

Ved hjælpe af CAD systemerne har vi i dag mulighed for at simulere det meste – og sikre at noget ikke startes op / igangsættes før der er fundet en valid løsning. Herunder har vi listet en række eksempler på hvad vi har hjulpet kunder med når det kommer til visualiseringer:

  • Udarbejdelse af fotorealistiske billeder / 3D rendering – så kunden kan se hvordan et produkt vil se ud i forskellige miljøer
  • Animation – før udarbejdelse af en specifik prototype / inden produktion
  • Udarbejdelse af SOPére (Standard operating Procedure) – for sikring af korrekt assembly / montage
  • Simulation af bevægelige dele – så eventuelle konflikter er spottet inden egentlig detailkonstruktion

Mulighederne for visualisering, animation og rendering er mange – kontakt os gerne for en snak om din specifikke opgave!

Har du en ingeniøropgave er du velkommen til at kontakte os

Via vores ingeniørafdeling leverer vi mange forskelligartede ingeniøropgaver! Vi udfører mekanisk konstruktion / 3D og kan udarbejde dit produktionsgrundlag med arbejdstegninger. Udover konstruktionsopgaver kan vi også tilbyde FEM-beregninger, så vi kan være med på din opgave hele vejen igennem, fra den indledende sparring, til der til slut skal udarbejdes CE-mærkning. Foruden ingeniøropgaver kan vi via vores produktionsafdeling også tilbyde stålproduktion – så kontakt os gerne hvis du har en specifik ingeniøropgave du skal have løst – eller hvis du skal have leveret ståldele til et projekt, eller det samlede projekt!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Idéoplæg / udviklingsarbejde

 

 

Konstruktion via 3D-scanning