Vælg en side

Skibsluger og dæksler

KAMI fremstiller kundetilpassede skibsluger

KAMI fremstiller tilpassede løsninger, og skibsluger og dæksler kan fremstilles i sort stål, rustfrit stål eller aluminium. Kvaliteten sikres via vores DS/EN ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem, og foruden vores ISO-certificering er vi certificeret til at udføre svejsning efter EN ISO 3834-2.

Alle luger og dæksler kan leveres med isolering og pakninger – så de er tilpasset dit behov til tæthed – eksempelvis vejrtæt og spuletæt.

Hurtig leveringstid – og vi kan udarbejde produktionsgrundlag

Er leveringstiden kritisk og skal løsningen specialfremstilles, kan KAMI varetage engineering delen for dig via vores interne ingeniørafdeling – efterfølgende kan vi fremstille den helt rigtige løsning! Har du tegningerne, kan vi naturligvis også fremstille efter din specifikke produktionsdokumentation.

Vi har styr på kvaliteten, og kan sikre godkendelse via klassifikationsselskabet

Alt efter kravene til produkterne har KAMI via vores certificeringer muligheden for at efterleve krav fra klassifikationsselskaberne, eksempelvis DNV GL eller Lloyd’s. Vi er vant til at arbejde efter klassifikationsselskabernes anvisninger, dette gælder både i forhold til design og fremstilling. KAMI har egne ingeniører ansat – så på dokumentationsdelen kan vi også være behjælpelige. Vi kan varetage både designdelen og efterfølgende fremstilling. Al kontakt med 3. part kan vi også stå for.

KAMI har egne skærefaciliteter og tilbyder dermed sporbarhed ”in-house”. Svejsning sikres vi egen svejsekoordinator, og vi kan svejse efter WPS / WPQR, og udarbejde Welders Log.

NDT og 3. parts inspektion kan vi koordinere, så vi kan tilbyde den komplette løsning.

Vi sikrer overfladebehandling i den ønskede specifikation

Overfladebehandling udføres efter DS/EN ISO12944-C5M, samt MOTS- og Norsok standarder, eller galvaniseret, og alt kan leveres med målerapport / FROSIO-rapporter hvis ønsket.

Udover at levere skibsluger og dæksler til danske værfter og rederier har KAMI leveret mange andre forskellige løsninger til offshore og marine industrien, der er blevet overfladebehandlet efter den ønskede specifikation.

Kontakt os for at høre mere om levering af skibsluger og dæksler

Er du interesseret i at høre om mulighederne for levering af skibsluger og dæksler, er du velkommen til at kontakte KAMI.

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning

 

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner

 

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde

 

KAMI leverer også projekter, delprocesser og engineering

KAMI udfører mange forskellige projekter i rustfrit stål og aluminium, samt i sort stål og højstyrkestål. Udover skibsluger og dæksler, samt projekter til marine & offshoreindustrien leverer KAMI også projekter til industrien inklusive fødevareindustrien. Mere information om nogle af de projekter vi har leveret til industrien, finder du her. Eksempler på projekter som KAMI har leveret til marine & offshoreindustrien kan du finde her.

Udover levering af skibsluger og dæksler samt komplette projekter leverer vi også en masse delprocesser til metalindustrien. Vi tilbyder for eksempel skæring, buk / vals, CNC bearbejdning og svejsning i sort stål og rustfrit. Hvad vi tilbyder kan du se her.

Foruden produktionsprocesser leverer vi også særskilt engineering, eksempelvis konstruktionsarbejde, FEM-beregninger, samt CE-mærkning. Du kan læse mere om alt det vi tilbyder indenfor engineering her.

Du er meget velkommen til at kontakte os med din forespørgsel – vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig videre.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig