Vælg en side

Sourcing

Sourcing af stålproduktion

Vi kan sikre dig den helt rigtige pris på dine stålemner / stålkonstruktioner, via vores mangeårige sourcing partner. Får du allerede emner fra lavtlønsområder, kan vi matche prisen, og vi kan sikre dig den korrekte kvalitet via egenkontrol on-site, hvis dette skønnes nødvendigt.

Vi har arbejdet sammen med vores partner i mange år, så vi er helt beviste om hvad der er muligt når det kommer til leveringstider, tolerancer, kvalitet og andre relevante parametre.

Vurderer vi at der er kritiske processer i leverancen, eksempelvis høje krav til overfladebehandlingen, kan vi få produceret stålet ved vores sourcing partner og varetage prøvemontage og overfladebehandling i Danmark.

Efter gennemgang af tegningsgrundlag, og ud fra ønsket leveringstid kan vi vurdere om lavtlønsproduktion er et alternativ – det er din garanti for konkurrencedygtige priser!

Store og små produktioner – i sort stål, rustfrit og aluminium

Upåagtet om du skal have sourcet del-emner til din produktion eller have leveret større komplette stålproduktioner kan vi hjælpe dig. Vi leverer alt fra mindre CNC-bearbejdede emner til store svejste konstruktioner, eksempelvis platforme og maskinstativer. Vi leverer emner i sort stål, rustfrit og aluminium. For at se variationen af det der leveres kan du se et bredt udvalg af emner fra vores partner i galleriet.

Mulig prototypefremstilling ved KAMI – fokus på cost out

Ved nyudvikling af nye kritiske emner / konstruktioner kan du via vores set-up få lavet prototypefremstilling i Danmark. Herved kan alt afklares lokalt ved os, så vi i samarbejde kan sikre den helt rigtige kvalitet – også den kvalitet som ofte er svær at dokumentere på tegningerne. Efterfølgende kan KAMI i samarbejde med vores partner få produceret til billigste pris.

Udover kvaliteten har vi fokus på cost out, og afledt prisreduktion – vi gennemgår tegninger og specifikationer – og kommer med forbedringsforslag hvis der er noget der kan gøres hurtigere og billigere. Vi vil gøre vores til at du har et konkurrencedygtigt produkt der kan produceres – og dermed leveres – med kortest mulige gennemløbstid.

Opdatering af dokumentationen, hvis nødvendigt – og efterfølgende sourcing

Via vores egen ingeniørafdeling kan vi sikre at dokumentationen er forberedt til sourcing, herved minimeres potentielle fejl. Vi kan gennemgå tegninger og sikre de rigtige tolerancer – så der er maksimalt fokus på tidsforbrug og korrekt kvalitet under produktionen. Tolerancesætning af arbejdstegninger lægger vi meget vægt på – upåagtet om det skal produceres i Danmark eller i andre lande.

Vores sourcing partner har, som KAMI, erfaring med rustfri produktion og konstruktioner i aluminium og sort stål. Vi tilbyder de fleste metalprocesser som low cost – alt fra pladebearbejdning, herunder laser- og plasmaskæring, klippe-, bukke- og valseopgaver, til opsvejsning af emner, CNC bearbejdning samt overfladebehandling. Overfladebehandling kan tilbydes som galvanisering, vådlakering eller pulverlakering.

KAMI kan styre sourcingprocessen – fra start til slut

Vi kan starte din sourcing fra bunden, eller komme med alternative tilbud til det du allerede får leveret.

Udover at levere fra vores egen partner kan vi også, hvis du ønsker det, styre dine nuværende leverandører, så du frigiver tid til dine kernekompetencer.

Kører du sourcing via KAMI, sikrer du en ”single-point of contact”. Vi snakker dansk og kan let sætte os ind i dine problemstillinger. Kort sagt kan vi varetage det hele – vi kalder det ”intelligent og problemfri sourcing”!

Alt i alt kan KAMI være din totalleverandør når det gælder lavtlønsproduktion – med alle de fordele det giver dig som kunde. Kontakt os endeligt for en uforpligtende snak, så kan vi i samarbejde se om vi ikke kan hjælpe dig med din sourcing opgave.

Udover sourcing kan KAMI være dit lagerhotel

KAMI kan lagerføre dine produkter / produktioner ud fra en given specialaftale / rammeaftale – vi kalder det ”Leverandørstyret lager”.
Flere af vores kunder benytter allerede konceptet hvor vi producerer til lager, og dermed sikrer just-in-time levering!

Læs meget mere om mulighederne for at reducere dine omkostninger via lagerstyring her.

Leverandørstyret lager