Vælg en side

Klip, buk og vals

KAMI udfører klip, buk og vals

KAMI har stor kapacitet og kapabilitet og kan pladebearbejde større emner i sort stål, højstyrkestålrustfrit stål og aluminium. Vi skærer, klipper, bukker og valser.

Stor kantpresse – 640 tons, L=6.000mm

Til kantbukning har vi en stor presse der kan bukke 6.000mm i længden og har en pressekraft på 640 tons. I denne kantpresse bukker vi blandt 25mm rustfrit og vi mangebukker ligeledes højstyrkestål i svære godstykkelser. Udover denne kantpresse har vi kantpresse i en mindre og mere gængs dimension. Vi håndterer derfor større og mindre emner – i forhold til både ydre dimensioner og godstykkelse.

Valsning af større emner

Vi leverer mange valseopgaver, også i større dimensioner, og svære godstykkelser. Billederne i galleriet fortæller noget om hvor store emner vi er i stand til at valse. KAMI valser i de fleste materialer – blandt andet sort stålrustfrit stål og aluminium – og ikke mindst valser vi også i højstyrkestål.

Klip og skærefaciliteter

KAMI leverer også klippe- og skæreopgaver. Internt har vi en stor saks og foruden denne har vi skærefaciliteter. På vores skærebord har vi mulighed for at skærpe emner så de er direkte klar til svejsning. Du kan læse mere om vores skærefaciliteter her, og vi leverer også med fuld sporbarhed hvis der er krav omkring dette, det kan du læse om her.

Kontakt os for at høre om mulighederne for pladebearbejdning

Skal du have udført pladebearbejdning er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at servicere dig, og vil gøre hvad vi kan, for at blive din foretrukne samarbejdspartner!

 

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Projekt hvor processen indgik

Brændstoftanke til FRB

 

 

Vi tilbyder også ydelser som disse

Skæring i stål

 

 

Svejsning