Vælg en side

Svejsning i sort stål

KAMI på Fyn, har mange muligheder hvis du ønsker svejsning af emner eller konstruktioner i sort stål. Vores afdeling til svejsning i sort stål udfører både manuel svejsning samt robotsvejsning.

Vi udfører almindeligt smedearbejde, med opsvejsning af simple opgaver, men vi varetager også mere komplekse svejseopgaver – ingen opgave er for lille, og vi siger sjældent nej til større og udfordrende svejse- og smedeopgaver.

KAMI leverer svejsning i sort stål til mange brancher

Der er mange grene af industrien vi leverer til, blandt andet kan nævnes genvindingsindustrien, betonindustri samt landbrug og skovbrug – blot for at nævne nogle!

Vi har flere års erfaring i blandt andet svejsning i sort stål, svejsning i rustfrit stålsvejsning i aluminium, TIG svejsning, svejsning i højstyrkestål, CNC bearbejdning, robotsvejsning, boltsvejsning, certifikatsvejsning og meget mere.

Hos KAMI får du en professionel rådgivning og vi kan servicere dig hurtigt med vores mange in-house kompetencer.

Certificeringer 

Foruden smedearbejde til industrien udfører vi offshore svejsning samt svejsning af bygningsstål. Dette betyder at vi kan CE-mærke dit bygningsstål, som er et lovkrav. Vi er EN 1090 og EN 3834-2 certificeret og vi råder over egen intern svejsekoordinator, og udfører certifikatsvejsning samt svejsning efter svejseprocedurer (WPS / WPQR). Via vores certificeringer sikrer vi dig den rigtige kvalitet. Vi sætter en ære i at levere den rigtige kvalitet – til den rigtige pris og til den ønskede leveringstid!

Vil du vide mere om vores kompetencer inden for svejsning i sort stål?

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig når det drejer sig om svejsning i sort stål, så kontakt os gerne! Vi står klar til at yde dig den optimale service.

 

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Galleri

Se nogle af vores billeder

Projekt hvor processen indgik

Platform til jack-up system

 

 

Vi tilbyder også ydelser som disse

Svejsning i rustfrit stål

 

 

Svejsning i aluminium