Vælg en side

Højstyrkestål

KAMI har stor ekspertise i forarbejdning af højstyrkestål, herunder pladebearbejdning

Vi leverer skæring, buk og valsning, derudover udfører vi CNC-bearbejdning i højstyrkestål.

KAMI svejser i højstyrkestål

Vi svejser med flere processer i højstyrkestål, og vi vil gøre alt for at sikre dig en konkurrencedygtig pris på dine produkter.

Vores medarbejdere bliver løbende uddannet

Vores medarbejdere bliver løbende uddannet, så vi som virksomhed kan leve op til de stigende krav, der er forbundet med produktion i højstyrkestål. Ved KAMI holder vi os ajour omkring udviklingen med højstyrkestål så vi sikrer at vi løbende er konkurrencedygtige når der skal produceres i højstyrkestål!

Højstyrkestål – Prøv KAMI!

Processer som KAMI kan varetage for dig, i forbindelse med fremstilling i højstyrkestål:

  • Bukning / kantpresning
  • Valsning
  • Skæring (finplasma)
  • Svejsning (MIG/MAG)
  • CNC bearbejdning

Galleri

Se nogle af vores billeder

Vi har know-how indenfor brugen af HARDOX, WELDOX eller ARMOX

Vi er meget bevidste om fordelene ved at benytte højstyrkestål – i forhold til slid- eller vægtreduktion. Om det er HARDOX, WELDOX eller ARMOX, så har vi know-how indenfor brugen af disse materialegrupper. Vi bearbejder og svejser løbende i højstyrkestål, og holder os dermed opdaterede på hvad der rører sig når det kommer til materialevalg og procesvalg.

Vi kan hjælpe dig med beregning / FEM – så potentielle vægtreduktioner identificeres

Fordelen ved at benytte KAMI er at vi, foruden fremstillingen, kan hjælpe med beregning / FEM. Via beregninger kan potentielle vægtreduktioner spottes – med mulige prisreduktioner i forhold til jeres konstruktioner og produkter til følge. Vi har egen ingeniørafdeling der kan hjælpe med det meste indenfor engineering, herunder udføres konstruktionsarbejde og beregning. Foruden 3D modeller og 2D konstruktion / produktionsdokumentation udarbejder vi mange andre former for dokumentation.

Vi kan være med hele vejen fra A-Z og sikre dig den komplette leverance fra produktion til slutlevering / montage inklusiv dokumentation. Om det er større leverancer i højstyrkestål indeholdende konstruktion inklusiv tegninger / beregninger, slutdokumentation og kvalitetsdokumentation, eller udførelse af enkeltstående processer er helt op til dig – KAMI står klar til at hjælpe dig med dit behov!

Vi tilbyder også ydelser som disse

Klip, buk og vals

 

 

CNC bearbejdning