Vælg en side

EN 1090-3

KAMI kan levere stålkonstruktioner i aluminium op til EXC3 – udførelsesklasse 3

Ved KAMI er vi certificeret til at svejse og CE-mærke aluminiumskonstruktioner efter EN 1090-3, op til udførelsesklasse 3, Execution Class 3 – også benævnt EXC3 / EX3. Skal du have svejst en trappe eller en altan, eller have svejst andre aluminiumskonstruktioner efter EN 1090-3, så kontakt os. Vi sikrer at dit produkt bliver CE-mærket så de gældende regler efterleves.

Bygningsstål i aluminium skal CE-mærkes efter EN 1090-3

KAMI er certificeret til at producere og CE-mærke efter EN 1090 i materialerne sort- og rustfrit stål samt aluminium. EN 1090 standarderne er baseret på fremstilling af bygningsstål, men ved KAMI ser vi at flere og flere konstruktioner er specificeret efter EN 1090 standarderne.

Certificeret EN 1090 FPC-system – opbygget efter ISO EN 3834-2 standarden

Ved KAMI har vi et certificeret og auditeret EN 1090 FPC- system (Factory Production Control). Dette medvirker at vi må udføre CE-mærkning af det stål vi fremstiller. FPC-systemet er opbygget på EN ISO 3834-2 standarden (kvalitetskrav til smeltesvejsning), og det samlede system ved kvalitetssikring af svejsning er endeligt implementeret ind i vores ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem – der er det overordnede kvalitetssikringssystem.

Intern svejsekoordinering tilbydes

Vi har egen intern svejsekoordinator, så vi kan hvis ønsket sparre med dig i forhold til svejsning og potentielle optimeringer. Ved KAMI tilstræber vi altid at sikre den mest kosteffektive produktion – også når det kommer til svejsning. Cost out og løbende forbedringer er noget vi arbejder med hele tiden, så hvis vi kan se potentielle forbedringer i forhold til effektivisering, hurtigere gennemløbstid og højere kvalitet fremlægger vi dette for dig – i samarbejde kan vi så diskutere den bedste løsning.

Overfladebehandling af aluminium

Aluminium kan vi overfladebehandle med anodisering / eloksering eller vi kan internt udføre keramikblæsning. Ligeledes kan vi få udført våd- eller pulverlak efter DS/EN ISO12944-C5M. Korrosionsklasserne C1-C5 kan udføres alt efter valg af overfladebehandlingssystem, og alle systemer kan vi dokumentere med relevante rapporter, eksempelvis med en målerapport.

Montage – intern eller eksternt

KAMI kan hjælpe dig med montage – internt eller eksternt – hvis ønsket. Skal dit bygningsstål monteres / opføres korrekt efter EN 1090, kender vi standarden så det sikres at projektet er slutleveret efter standarden. Blandt andet arbejder vi med kundetilpassede kontrol- og tjekskemaer – også når montagen er omfattet af leverancen.

Udarbejdelse af slutdokumentation

Når vi leverer produkter efter EN 1090 sikrer vi at du som kunde modtager den fyldestgørende slutdokumentation, som er Ydeevnedeklaration og selve CE-mærkningen. Hos KAMI kan vi dokumentere 100% sporbarhed på interne samt eksterne processer, og kan på baggrund af dette udstede slutdokumentation efter EN 1090-1. Selve CE-mærkningen er din garanti for at alt dokumentationen til brug for produktion af produktet er udført efter standarden. Foruden produktion og CE-mærkning i aluminium er vi også certificeret til at levere bygningsstål i sort stål og rustfrit, læs eventuelt mere via linket EN 1090-1.

Vi kan udarbejde beregning- og produktionsdokumentation

KAMI producerer – men derudover kan vi også via vores egne ingeniører – beregne og udarbejde produktionsdokumentation af stålkonstruktioner i henhold til EN 1090-2. Vores ingeniørafdeling er auditeret og certificeret efter EN 1090-2, så alle beregninger og tegninger kan udarbejdes i henhold til gældende standarder, herunder EUROCODES.

Vil du læse mere om vores kompetencer indenfor engineering af bygningsstål finder du info her. Ønsker du at læse mere om vores generelle kompetencer indenfor mekanisk konstruktion og beregninger finder du yderligere info her.

Delprocesser, konstruktion, eller levering af komplet projekt – du bestemmer!

En af KAMIs forcer er at vi leverer pladebearbejdning, spåntagning, svejsning – og konstruktion. Dermed kan vi varetage hele værdikæden fra idé til levering af den færdige løsning. Vi leverer alt fra relativt komplicerede stålkonstruktioner, til simple delkomponenter. Ved KAMI kan vi varetage hele konstruktionsprocessen, eller du kan levere færdige tegninger – det er helt op til dig. Vores lange historie, dedikerede medarbejdere med lang anciennitet og knowhow indenfor pladebearbejdning, spåntagning og konstruktion, giver os kompetencerne til at løse de fleste opgaver i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi leverer lige nøjagtigt det du efterspørger – intet er for småt, og der er ikke meget der er for stort!

Kontakt os gerne vedrørende EN 1090, og læs mere om os herunder

KAMI kan være din kompletleverandør, da vi kan projektere og dokumentere din opgave fra du kommer med oplægget, til det er produceret og CE-mærket. Vi kan også levere en del af din opgave – eksempelvis en enkeltstående proces som skæring eller buk – vi tager hånd om den eller de dele af et projekt du ønsker udført! Eksempler på forskellige delprocesser vi leverer til metalforarbejdning, er skæringsvejsningbuk og vals samt CNC bearbejdning.

Udover at vi producerer efter EN 1090, udfører vi også komplette projekter. Meget mere info om udvalgte projekter finder du via dette link. Hvad enten du skal have konstrueret, beregnet eller produceret i metal er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Certificeringer og diplomer

Se alle KAMIs certificeringer og diplomer herunder, klik på de enkelte links for at læse mere.

Kvalitetsledelsessystem

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i sort stål og rustfrit stål

Dokument

Dimensionering, EUROCODES

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i aluminium

Dokument

Kvalitetssikring af svejsearbejde

Dokument

Fødevarestyrelsen

Link

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Industri

 

 

Offshore & Marine

 

 

Bygningsstål