KAMI har leveret rustfri tank og fundament for pumpehus til extruder

KAMIs engineering- og produktionsafsnit til produktion i rustfrit stål har sammen leveret dette projekt.

Tanken og fundamentet er produceret til vores Seattle afdeling i USA. Projektet har omfattet engineering og stålproduktion. Tanken og fundamentet er installeret på et fabriksskib der fisker i farvandet ud for Alaskas kyst. Dette projekt er en del af flere andre produkter vi har leveret til et større proces fartøj, der forarbejder fisk direkte ombord.

Tanken bruges til sortering af fiskene. Der sker først en grovsortering og derefter sorteres i 4 størrelser, samt for bycatch – som er forkerte fisk. Den specielle form på tanken er udarbejdet for at have størst mulige volumen i forhold til pladsen, og for at have konstant fald på beholderne. Designet er udarbejdet så tanken er optimal rengøringsvenlig i forhold til funktion.

Fundamentet er til en extruder, der doserer surimien i den ønskede vægt efter færdig processering. Efter endeligt afvejning transporteres surimien til et fryserum.

Hvis du vil se et andet projekt vi har leveret til det samme skib / fartøj – en mixer – han du se det projekt her.

Konstruktion

  • Vores engineeringafdeling har udført 3D konstruktionerne
  • Ud fra 3D modellerne er der udarbejdet komplet produktionsdokumentation
  • Pakkeinstruktion udarbejdet for læsning i container

Produktion

  • KAMIs produktion har fremstillet emnerne i rustfrit stål
  • Af processer er der blandt andet indgået skæring og buk samt svejsning
  • Tank er keramikblæst inden afsendelse

Aflevering

  • Projektet er fremstillet til KAMIs amerikanske afdeling, Kami Tech Inc.
  • Kami Tech Inc. har varetaget installationen ombord på skibet

Vil du høre mere om dette projekt?

Er du velkommen til at kontakte os!

KAMI gennemfører mange forskellige projekter i rustfrit stål og aluminium. Vi udfører også projekter i sort stål og i højstyrkestål. Foruden den almene industri arbejder vi indenfor fødevareindustrien.

Vil du vide mere om nogle af de projekter vi har leveret til industrien, finder du flere projekter her. Vi leverer også til offshore & marineindustrien. Mere info om projekter leveret til disse segmenter kan du finde her. Udover projekter leverer vi også en masse delprocesser til metalindustrien. Vi tilbyder eksempelvis skæring, buk og robot- og manuel svejsning. Meget mere info om de enkeltstående ydelser vi tilbyder finder du her. Foruden produktion leverer KAMI også engineering, eksempelvis konstruktionsarbejde, arbejdstegninger, FEM-beregninger og CE-mærkning. Meget mere info om vores ydelser indenfor engineering finder du her.

Du er mere end velkommen til at kontakt os – vi er klar til at hjælpe dig med din næste opgave!