Vælg en side

Svejsning i aluminium

KAMI tilbyder svejsning i aluminium

KAMIs rustfaste klejnsmede udfører svejsning i aluminium på vores særskilte afdeling for svejsning i rustfrit stål og aluminium.

Vi udfører certifikatsvejsning i aluminium i forskellige aluminiumslegeringer, herunder også søvandsbestandigt aluminium.

TIG-svejsning og MIG-svejsning i aluminium

Vores klejnsmede svejser i flere forskellige processer, herunder TIG-svejsning i både tynde og tykkere aluminiumsplader og rør.Derudover udfører vi MIG-svejsning i tykkere materialer.

Vi vælger altid den proces der er bedste egnet til netop din forespørgsel med tanke på tidsforbrug, og afledt pris – og ikke mindst kvalitet!

KAMIs kvalitetsstyringssystem er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015.

Få en samlet løsning ved KAMI

Udover at vi tilbyder svejsning i aluminium, leverer vi også pladearbejde, eksempelvis skærearbejde. Vi klipper og bukker / valser og vi udfører også CNC-bearbejdning. Internt kan vi udføre keramikblæsning og via eksterne samarbejdspartnere kan vi også levere dine emner anodiserede / elokserede.

Vores klejnsmede er yderst kompetente og vi er kendt for kun at levere den bedste kvalitet – med tanke på økonomien. Netop derfor gennemgår vi nøje din forespørgsel, og stiller afklarende spørgsmål hvis nødvendigt, så du får det bedste resultat!

Skal du have hjælp til konstruktionsarbejdet?

Vi kan tilbyde dette via vores ingeniørafdeling der udfører konstruktionsarbejde, FEM-beregninger og udarbejder produktionsdokumentation. Vi hjælper gerne med at levere den færdige løsning, men du bestemmer naturligvis hvor meget KAMI skal involveres!

Galleri

Se nogle af vores billeder

Kontakt os gerne hvis du ønsker yderlig information omkring svejsning i aluminium

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi tilbyder, hvis du skal have leveret kvalitets svejsning i aluminium, eller hvis du vil vide mere om vores andre processer og ydelser!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Robotsvejsning

 

 

Boltsvejsning