Vælg en side

Robotsvejsning

KAMI tilbyder robotsvejsning i forskellige materialer

Vi kan tilbyde robotsvejsning i sort stål og rustfri stål. Bordet på vores robotcelle måler 1550 x 1000 mm, og vi kan arbejde med en emnevægt på op til 250 kg.

Robot med rundbord og loadingstation

Robotcellen er udstyret med rundbord. Denne kombination gør, at vi kan svejse komplekse emner når alle akserne og rundbordet kører samtidigt. Vi kører med ”loading station”, så der hæftes op på den ene side, mens robotten svejser på den anden side. Dette minimerer spildtid, og øger effektiviteten markant!

Filmen her på siden viser de forskellige muligheder som robotcellen har.

KAMI programmerer internt og vi fremstiller selv svejsefixturer til vores robot

Ved KAMI varetager vi selv programmeringen af de emner vi robotsvejser.

Vores faglærte medarbejdere i produktionen, udfører programmeringen og er med til udvikling af fixturer. KAMI søger altid at reducere omstillings- og spildtid, og vi fremstiller selv vores svejsefixturer. Via vores egen ingeniørafdeling kan vi dokumentere de svejsefixturer der fremstilles i produktionen. In-house har vi mange processer, hvilket gør os i stand til hurtigt at producere de nødvendige fixturer – og vi kan løbende modificere / optimere fixturer efter det enkelte emne, så vi opnår den helt rigtige kvalitet – og ikke mindst effektivitet!

Har du eksisterende svejsefixturer til dine emner som du ønsker KAMI skal robotsvejse fremadrettet, kan vi naturligvis modificere fixturer så de passer til vores robotcelle. Kontakt os for at høre om mulighederne, hvis du skal have udført robotsvejsning – eller udviklet svejsefiksturer.

Robotsvejsning giver ensartet kvalitet – og høj effektivitet!

Robotsvejsning er et rigtigt godt alternativ, hvis du skal have svejst mange emner. Eller hvis du mangler den helt rigtige, ensartede kvalitet. Ved robotsvejsning opnår man en optimeret gentagelsesnøjagtighed, således at slutresultatet bliver præcist og ensartet. Udover at slutproduktet ofte bliver mere ensartet end ved manuel svejsning, er robotsvejsning med til at højne arbejdsmiljøet, da ensidigt gentaget arbejde (EGA) minimeres.

Effektiviteten højnes ofte når der benyttes robotsvejsning, da det er den samme cyklus der kører, herved kendes normtiden helt præcist når emnerne først er programmeret og produceret.

Udover at robotsvejse større serier, robotsvejser KAMI også emner i mindre serier. Vi forsøger altid at optimere vores processer og hvis dine emner muliggør robotsvejsning vil vi gøre hvad vi kan for at få emnerne lagt over på vores robot!

Robotsvejsning

Kontakt os for at høre om mulighederne ved robotsvejsning – eller manuel svejsning

Udover robotsvejsning, svejser vi i mange forskellige materialer og processer. Du kan læse meget mere om svejsning ved at følge dette link. Kontakt os gerne for at høre meget mere om det vi kan tilbyde når det kommer til manuel- eller robotsvejsning.

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

TIG-svejsning

 

 

Boltsvejsning