Vælg en side

Sporbarhed og omstempling

KAMI skærer selv og leverer emner med fuld sporbarhed

KAMI leverer skårne emner med fuld sporbarhed, hvilket ofte er et krav til eksempelvis offshore produktioner.

Vi kan stå for alt der vedrører sporbarhed / tracability og omstempling

Under skæreprocessen kan vi gravere emner så disse leveres med unik nummerering, eksempelvis med chargenumre og tegningsnumre. Vores procedure for skæring og sporbarhed er implementeret i vores DS/EN ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem. Udover vores overordnede kvalitetsledelsessystem er vi også godkendt til at skære til produktioner der skal efterleve EN 1090.

Galleri

Se nogle af vores billeder

KAMI kan levere den fulde dokumentation inklusiv omstemplingserklæring

Hvis du ønsker det kan vi udarbejde omstemplingserklæringer, som er din garanti for at der er skåret i det korrekte materiale. Materialer kan leveres med materiale certifikater og graverede chargenumre og andre ID- / oplysninger – helt efter dit ønske.

Vi kan levere materialer efter de strengeste certifikatkrav, og hvis der er krav om dette, kan vi levere godkendte omstemplingserklæringer der er underskrevet af surveyor / klassifikationsselskab.

Kontakt os for at høre om mulighederne for sporbarhed

Du kan få nøjagtigt den dokumentation du ønsker til din leverance, så kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne for at få leveret skårne emner med sporbarhed.

Vi afklarer altid hvilket dokumentationsniveau du som kunde ønsker til leverancen, så du får den korrekte dokumentation – selvfølgelig med tanke på omkostningerne!

Vil du vide meget mere om hvad vi kan tilbyde i forbindelse med skæring, finder du yderligere info her.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Installation, ombygning, reperation og montage

 

 

Leverandørstyret lager