Vælg en side

Skæring i stål

Skæring med skærpning og mulighed for fuld sporbarhed

Hos KAMI tilbyder vi skæring med skærpning i sort stål, rustfrit stål og aluminium. Vi har egne skærefaciliteter hvilket gør at vi er meget fleksible med hensyn til blandt andet levering af dine skårne produkter. Vi tilbyder skæring i alle gængse tykkelser og vi skærer også i svært gods.

Plasmaskæring med skærpning

På vores plasmaskærer (skæring af fin plasma) kan vi dreje skærehovedet, så skærpning udføres under skæringsprocessen, og efterfølgende skærpning undgås. Dette er tidsbesparende, da manuel slibning eller skærpning via bearbejdning undgås. Udover almindelig skærpning giver denne proces også mulighed for at undersænke for bolte direkte på skærebordet.

Sporbarhed og omstempling ved skæring

Vi håndterer fuld sporbarhed / tracability og omstempling, og er certificeret til at udarbejde omstemplings erklæringer. Herved sikrer vi dig, at de leverede emner er skåret i det korrekte materiale. Alle emner kan leveres med certifikater og graverede chargenumre efter dit ønske.
Hvis der er skærpede krav kan vi levere godkendte omstemplings erklæringer underskrevet af surveyer / klassifikationsselskab.

Skæring i stål efter EN 1090 standarden

Vores skæringsfaciliteter er godkendt efter EN 1090 standarden, så vi kan levere skæring af emner der er godkendt i specifikke materialetykkelser og udførelses klasser. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til skæring efter EN 1090standarden.

Vi har udført skæring i stål for mange forskellige og tilfredse kunder i bl.a. Faaborg, Svendborg, Odense, Fredericia, Århus og København.

Kontakt os for mere information omkring skæring i stål

Kontakt KAMI hvis du ønsker yderlig information om de muligheder vi kan tilbyde dig, hvis du skal have leveret skårne emner.

 

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Projekt hvor processen indgik

Rørsystem til vandkraftværk

 

 

Vi tilbyder også ydelser som disse

Sporbarhed og omstempling

 

 

Klip, buk og vals