Vælg en side

EN 1090-2

KAMIs ingeniørselskab er certificeret til at beregne konstruktioner efter EN 1090

Vores ingeniørhus er auditeret og certificeret efter EN 1090-2, så beregninger og produktionsdokumentation kan udarbejdes i henhold til EN 1090 og EUROCODES.

Vi er certificeret til at udføre beregninger op til udførelsesklasse 3 – også kaldet Execution Class 3 eller EXC3 / EX3.

Vi kan hjælpe med det fulde projekt – eller dele af et projekt

Vi kan tilbyde at levere den komplette tegningspakke inklusive beregninger, eller vi kan tilbyde beregninger og produktionsdokumentation særskilt. KAMI kan altså køre et EN 1090 projekt fra start til slut – eller vi kan hjælpe med brudstykker af standarden – vi hjælper der hvor det giver mest mening for dig!

Fastlæggelse af udførelsesklasse og NDT-omfang, samt materialevalg

Vores ingeniører kan hjælpe dig med din EN 1090 opgave, så det sikres at du har det korrekte produktionsgrundlag – og beregninger. I forhold til konstruktion kan vi eksempelvis hjælpe med at afklare og fastlægge udførelsesklasse (Execution class, EXC-klasse , EX-klasse), og vi kan specificere kravene til NDT (Non Destructive Testing) – ikke destruktiv svejsekontrol. Ligeledes kan vi rådgive om materialevalg, herunder om der skal benyttes varm- eller koldformet materiale (EN 10210, EN 10025 eller EN 10219), i en konstruktion.

Fokus på valg af de rigtige svejseprocedurer – WPS / WPQR

I forhold til selve produktionen kender vi til valg af svejseprocedurer WPS / WPQR. Dermed kan vi i fællesskab up front tage en snak om blandt andet valg af hensigtsmæssige svejseprocesser og materialedimensioner. Har du konkrete ønsker til overholdelse af specifikke procedurer til dit projekt, kan vi dermed på forkant hjælpe til en mere smidig fremstillingsproces!

Montagevejledning og arbejdstegninger efter EN 1090

Skal du have udarbejdet montagevejledninger eller produktionsgrundlag / arbejdstegninger kan vi varetage den del af projektet. Vi kan fastlægge og specificere valg af befæstelse efter EN 15048 eller EN 14399 (ikke forspændte- eller forspændte bolte), og helt generelt kan vi sikre at arbejdstegningerne er korrekte således at alle de nødvendige oplysninger for fremstilling efter EN 1090 fremgår af arbejdsgrundlaget.

Cost out – også når vi konstruerer efter EN 1090

Upåagtet om vi konstruerer og udarbejder produktionsgrundlag til EN 1090 eller til den almene industri tænker vi altid på hurtig og nem afvikling af produktion. Vi vil gerne sikre at dem der skal fremstille, ikke er i tvivl om noget, og kan minimere gennemløbstiden og fokusere på effektiviteten! Når vi opstarter en konstruktionsopgave, er det naturligt for os at tage en snak omkring ønsket niveau af produktionsgrundlaget. Vi kan fokusere på tapning og klinkninger for effektiv / hurtig, nem og dermed billigst mulig produktion. Mertiden for at lave de rigtige konstruktionsløsninger og afledte skærefiler kan ofte være godt givet ud når noget går i produktion – de ekstra omkostninger hentes hurtigt hjem via mere smidig produktion, og risiko for fejl i produktionen minimeres ligeledes!

Dokumentation af bygningsstålet i alle materialegrupper – og fremstilling

Vores ingeniørafdeling kan hjælpe dig med at få dokumenteret dit bygningsstålsprojekt i alle materialegrupper hvad enten det drejer sig om aluminium, rustfrit stål eller i sort stål.

Udover at vi tilbyder ingeniørydelser indenfor EN 1090 kan vi også tilbyde at producere din EN 1090 leverance. Du kan sagtens få varetaget ingeniørydelser uden at få fremstillet ved os. Hvis ønsket kan KAMI der er auditeret efter EN 1090 hjælpe dig med din produktion. KAMI har et EN 1090 FPC- system (Factory Production Control), der er knyttet op på vores ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem. Vil du læse mere om hvad vi tilbyder indenfor produktion i sort stål og rustfrit finder du mere info via dette EN 1090-1 link, og vil du vide mere om vores kompetencer indenfor produktion af bygningsstål i aluminium finder du info om EN 1090-3 i dette link.

Kontakt os for sparring – og få et uforpligtende tilbud

Vi er i stand til at varetage din opgave, fra du kommer med skitsen til udstedelse af det endelige CE-mærke efter fremstilling, så hvis ønsket kan vi hjælpe dig med dit projekt fra A-Z. Alle dele af en EN 1090 leverance kan udføres – eller dele af den samlede leverance – du bestemmer! Skal du have beregnet eller produceret efter EN 1090, eller vil du have at vi varetager den komplette entreprise, er du meget velkommen til at kontakte os!

Foruden beregning og produktion efter EN 1090, leverer KAMI diverse delprocesser til metalforarbejdning, eksempelvis skæring og svejsning – manuelt og med robot. Kontakt os gerne for at høre meget mere om mulighederne, så vi kan tage en helt uforpligtende snak om din forespørgsel!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Certificeringer og diplomer

Se alle KAMIs certificeringer og diplomer herunder, klik på de enkelte links for at læse mere.

Kvalitetsledelsessystem

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i sort stål og rustfrit stål

Dokument

Dimensionering, EUROCODES

Dokument

FPC (Factory Production Control) CE-mærkning af bygningsstål i aluminium

Dokument

Kvalitetssikring af svejsearbejde

Dokument

Fødevarestyrelsen

Link

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Industri

 

 

Offshore & Marine

 

 

Bygningsstål