Vælg en side

Endnu et miljøredegørelses-diplom til KAMI og COTECH!

Nis Bjerring, ansvarlig for QHSE ved KAMI får overleveret diplom af Forretningsudvikler for Cirkulær Økonomi Annemette Undén fra MiljøForum Fyn

Endnu et miljøredegørelsesdiplom til KAMI og COTECH!

Vi har nu officielt fået vores diplom for aflagt miljøredegørelse! Diplomet er udstedt af MiljøForum Fyn, der er det Fynske erhvervslivs miljø- og CSR-netværk.

Med redegørelsen har vi endnu engang kortlagt vores miljøforhold for en 2-årig periode, og vi har afledt af dette revideret- og opstillet nye mål for vores miljøarbejde.

Nyt layout og udvidet miljøredegørelse – vi kører nu efter ISO 14001 standarden / miljøledelse

Vi har blandt andet brugt tiden fra sidste aflevering til denne, på at opgradere vores redegørelse til et nyt og opdateret layout.

Miljøredegørelsen er nu 100% baseret på ISO 14001 miljøledelsesstandarden. Den er blevet opdateret så den nu indeholder en interessentanalyse, livscyklusperspektiv samt risikostyring. Med dette initiativ er vi dermed helt klar til at opnå en decideret ISO 14001 certificering hvis dette bliver nødvendigt!

Cirkulær økonomi ved KAMI – lavpraktisk, men en order winner!

Begrebet cirkulær økonomi er meget oppe i tiden, og der hvor vi kan påvirke den parameter gør vi det!

Via beregninger kan vi ofte reducere en konstruktion / stålstruktur, så denne reduceres i vægt. Dette er ikke bare en fordel i forhold til lavere pris grundet færre kilo, men også en miljøparameter der er værd at tage med. Jo færre kilo desto lavere pris desto mindre miljøpåvirkning – det er simpel matematik …

Vil du læse mere vores beregningskompetencer i vores ingeniørafdeling finder du yderligere info her

CSR: Et område – udover miljøet! – der har høj bevågenhed ved KAMI og COTECH!

Udover at vi endnu engang får diplom og dermed bevis på at det dokumentationsmæssige er ”efter bogen” er alt derudover altså ”business as usual” – vi ønsker stadigvæk at fremstå som en virksomhed der tænker på miljøet, vores medarbejdere, og omgivelserne i al almindelighed!

Foruden vore miljøindsats er CSR stadig et område vi arbejder med, og udover sponsorater til lokalområdet samt et sponsorat til Team Rynkeby er vi også vores sociale ansvar bevist. Vi har nu siden sensommeren 2016 haft en medarbejder i en fleksjobordning, og dette fungerer rigtigt fint! Vi kan kun anbefale andre virksomheder at benytte denne løsning til specifikke opgaver. Det er absolut en god mulighed for at give potentielle medarbejdere en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vil du helt generelt vide meget mere om QHSE ved KAMI, herunder vores miljø- og CSR-indsats er du meget velkommen til at kontakte os, og du kan også læse mere her.

Vi er meget åbne om hvad vi gør – og vi ønsker at fremstå som en transparent virksomhed overfor relevante interessenter. KAMI ønsker i alle henseender at gøre noget lokalt, vi ønsker at være beviste om vores sociale indsats, og vi ønsker at tage vare på miljøet når vi producerer!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste opgave – engineering såvel som produktion!

KAMI kan levere din komplette løsning – fra engineering til slutinstallation – så du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for at få udført konstruktion, beregning eller produktion – vi kan hjælpe dig med din næste opgave! Foruden konstruktion og dokumentation, leverer vi delprocesser til metalforarbejdning, eksempelvis skæring eller CNC-bearbejdning. Kort fortalt leverer vi fra stort til småt i sort stål, rustfrit stål, aluminium og højstyrkestål. Vil du se og læse meget mere om os og vores kompetencer finder du relevant info på www.kami.dk.

Læs mere om de enkelte områder af QHSE og KAMIs arbejde ved at klikke her

Måske er du også interesseret i…