Vælg en side

KAMI & COTECH ønsker en rigtig god sommer!

KAMI & COTECH ønsker alle vores gode kunder og leverandører en rigtig god sommer!

Det første halvår er nu gået – og inden vi kigger os om er sommerferien overstået!

Det har været et spændende første halvår, med godt gang i den – på både ingeniør- og produktionssiden!

Vores ingeniørafdeling er blevet opdateret til at beregne dynamisk, og i sidste uge er produktionen blevet kontrolleret af fødevarestyrelsen. Ingen anmærkninger, så vi er klar til at producere og levere dine fødevareleverance.

Vores kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2015 er blevet recertificeret i marts måned, og vi er indstillet til nyt diplom for vores miljøredegørelse i april – så vi har godt styr på kvaliteten – og har dokumenteret at vi tænker på miljøet … 🙂

Dette halvår har budt på masser af spændende projekter, men skal du eksempelvis have skåret, bukket, svejst eller bearbejdet – så tøv endeligt ikke med at kontakte os!  Billederne er fra sidste uge – som det fremgår har vi gang i lidt forskelligt – i både rustfrit og sort stål.

Eksempelvis er vi i gang med den rustfri unit på billedet, som skal benyttes til at separere medier. Vi har både tegnet og produceret. Enheden er et filtrerings anlæg der skal benyttes til at adskille vand og olie til brug offshore. Den færdige unit skal slutmonteres med pumper og rør, og FAT-testes (sluttest ved KAMI) af kunden inden vi skal aflevere projektet. Dette projekt vil du kunne læse meget mere om når den komplette unit er leveret efter sommerferien, så husk at følge med på vores nyhedsside.

Vi har også lavet den store sorte stålkonstruktion på det andet billede. Den skal bruges i et dåsebehandlingsanlæg hvor der kører rigtige mange dåser igennem pr. time! Efter opsvejsning og slutkontrol skal den overfladebehandles med en speciel lak.

Vi er i fuld gang, så udover uge 30 (23.-29. juli) har vi åbent i produktionen hele sommeren, men kører på reduceret kraft i ugerne op til og efter uge 30. Har du noget skal du ikke tøve med at ringe – også i uge 30 – telefonen er åben!

Ring gerne – vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig godt videre med det du mangler– du er derfor meget velkommen til at kontakte vores hovednummer på +45 63 61 77 78.

Vi glæder os til at høre fra dig, og rigtig god sommer til alle! 🙂

Med venlig hilsen

KAMI & COTECH

Mange spændende projekter bl.a. til højre en stålkonstruktion til dåsebehandling

Måske er du også interesseret i…