Vælg en side

Rigtig god sommer skal det lyde fra KAMI & COTECH!!

KAMI & COTECH ønsker alle vores gode kunder og leverandører en rigtig god sommer!

Vi har haft et godt første halvår, både på ingeniør- og produktionssiden, og der er kørt en masse ordrer og projekter igennem! KAMI & COTECH er helt klar til at tage imod nye forespørgsler – så tøv ikke med at udfordre os hvis I skal have noget igennem umiddelbart efter jeres ferie…

På ingeniørsiden har vi mandet op i starten af året, så vi er nu klar til endnu flere projekter, dette kan du læse meget mere om her. Ligeledes blev vi re-certificeret ift. vores ISO 9001:2015 certificering i april, dette gik som forventet (som var rigtigt godt! J), mere om vores re-certificering finder du her!

Så nu hvor det første halvår er gået, er det tid til at kigge fremad – og allerede nu kan vi afsløre af der i andet halvår også vil ske spændende ting ved os!

I uge 32 får vi installeret en nyere CNC fræser, og i samme uge bliver vores skæremaskine opdateret!

Så på bearbejdnings- og skærefronten er vi max. klar umiddelbart efter ferien!

Der kommer en særskilt nyhed når maskinerne er oppe at køre – så watch out – og hold øje med nyheder efter ferien! J … og som altid er du naturligvis også velkommen til at kigge forbi og se hvad der sker her!

Udover uge 30 (24.-30. juli) har vi åbent henover sommeren – men vil køre på reduceret kraft i ugerne før / efter uge 30.

Har du noget skal du dog ikke tøve med at ringe – så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig godt videre – så du er velkommen til at kontakte os via vores hovednummer på +45 63 61 77 78.

Til slut skal det lyde – ”Rigtig god sommer”! 🙂

Med venlig hilsen

KAMI & COTECH

Måske er du også interesseret i…