Vælg en side

God jul og godt nytår fra KAMI og COTECH!

God jul og godt nytår!

Inden juleferien indtræffer, vil vi ønske rigtig god jul og godt nytår til alle vores gode kunder og samarbejdspartnere!

Herunder en kort opsummering af hvad der er sket i KAMI & COTECH regi i året, der snart er gået!

Et år med opdatering af kvalitetsledelsessystemet – og endnu et diplom for miljøredegørelse …

I starten af året blev vi opdateret til den nye ISO 9001:2015 standard, og i september havde vi EN 1090 audit. Med vores opdatering til den nye ISO 9001 standard, og en veloverstået 1090 audit er vi klar til at arbejde efter de strengeste kvalitetskrav! Da vi var hurtigt ude med at blive opdateret til den nye standard valgte DNV GL at skrive om dette: https://www.dnvgl.dk/cases/kami-certificering-skaber-vaerdi-62887

Vi har i løbet af året – udover audit fra vores certificerende organer – også haft kundeaudit. Fra begge interessenter har vi fået ros for vores system, og det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er meget stolte af den cadeau vi har modtaget!

Foruden vores arbejde med kvaliteten var der i december diplomfest i MiljøForum Fyn regi, hvor vi officielt fik anerkendelse for vores miljøindsats.

Vil du se mere om vores miljøindsats findes det her: https://kami.dk/qhse/environment.

Vi er glade for at vi med vores certificeringer og vores miljøindsats signalerer at vi vægter kvaliteten af vores leverancer – og ikke mindst miljøet – meget højt!

Spændende leverancer – i ind- og udland …

Igen i år har vi haft et større projekt til Norge, så vi har bevist at det projekt vi gennemført i 2015 ikke var en enlig svale. Konklusionen må være at vi opfattes som en god og stabil samarbejdspartner – også på de lidt nordligere breddegrader.

Vi har naturligvis også haft en masse spændende ordrer til vores gode gamle kunder, som vi takker mange gange for samarbejdet. Det er en fornøjelse med gode kunder som vil benytte vores services. Igen i år er der kommet nye kunder til, så velkommen til dem.  Alt i alt kan vi glæde os over at der sker en masse, og det er godt at se at flere af vores kunder både benytter vores faciliteter til sort stål og rustfrit, samt vores ingeniørafdeling!

Vi ses – forhåbentligt! – i 2017!

Om det er Norge eller lokalt hjælper vi gerne med delprocesser eller det komplette projekt – og med det nyeste opdaterede kvalitetsledelsessystem, med risikostyring!! – er vi klar til at afdække din forespørgsel så kvalitet og leveringstid bliver som forventet!

Husk at du altid er velkommen til at komme forbi og se herlighederne ved selvsyn – og hos KAMI ved vi at det der tæller er: Kvalitet, Hastighed, Levering & Fleksibilitet!!

KAMI er til for dig – og vi sprænger gerne rammerne for at din leverance bliver en succes!

Vi glæder os til 2017 og vores topmotiverede medarbejdere er HELT klar til at give den gas!

RIGTIG GOD JUL OG GODT NYTÅR!

Måske er du også interesseret i…