Vælg en side

KAMI & COTECH ønsker alle en rigtig god sommer!

KAMI & COTECH ønsker alle kunder, leverandører og venner af huset en rigtig god sommer!

Vi har nu vendt kalenderen, og feriesæsonen er dermed gået ind – men inden ferien for alvor slår i gang her ved os, vil vi lige se tilbage på det første halvår der er gået.

I både KAMI & COTECH regi har det været et rigtigt godt første halvår med masser af aktivitet.

Der har været rigtigt mange spændende opgaver i konstruktionsmæssig regi, og derudover har der været temmelig god fart på, på både den rustfri- og den sorte afdeling.

Ingeniørafdelingen har fået opdateret tegnesystemet så vi nu automatisk kan generere skærefiler, og derudover er vi også kommet længere med at få udarbejdet arbejdstegninger / produktionsgrundlag automatisk – så i vores regi arbejder vi nu også aktivt med digitalisering og industri 4.0 …

Ultimo januar var DNV GL forbi for at gennemgå vores kvalitetsledelsessystem ISO  9001:2015 fra A-Z. Denne gang var det en komplet gennemgang af det samlede system. Det gik som forventet – dog opnåede vi hele 7 rosværdige tiltag, blandt andet var der ros for vores ledelsesevaluering – så med 7 rosværdige tiltag gik auditten jo faktisk rigtigt godt!

Vores miljøredegørelse skal opdateres primo 2020, og I den anledning er det planlagt at vi vil begynde at kigge på FN´s 17 verdensmål. Vi vil se hvilke af verdensmålene der i givet fald passer til vores strategi, og hvordan vi eventuelt kan arbejde konkret med målene. Her ved os er ønsket at fremstå som en virksomhed der tænker over alt hvad vi gør – vi kan ikke løse alle verdens problemer, men der hvor vi kan bidrage aktivt til at kloden bliver et bedre sted at være skal vi naturligvis gøre det – så mere om dette senere!

Første halvår har kastet en masse af sig – vi har leveret ganske mange projekter hvor vi har været med fra start til slut, og derudover har vi også serviceret alle vores gode og gamle kunder med bearbejdning, skæring / buk og svejsning – manuelt og med robot. Vores svejserobot kører mere og mere, og i første halvår har vi fået flere nye emner vi robotsvejser – absolut en spændende udvikling!

I galleriet i siden er der vist nogle billeder af leverancer fra første halvår. Vi har blandt andet opdateret en konstruktion til vores gode norske kunde, som skal levere en stålkonstruktion til et projekt med vandkraft. I tillæg til ”guldhornet” skal vi levere et større støbefundment. På den rustfri afdeling er vi ved at afslutte en masse rustfri beholdere / stativer. I begge tilfælde har vi været med indover både engineering-delen og produktionen.

Har du emner hvor du står med en udfordring, så tag endeligt kontakt – vi er altid klar til at gennemgå dine tegninger og se om vi kan hente nogle minutter og en besparelse!

I forhold til ferien har vi holdt sommerafslutning den 4. juli, uden at sommervejret dog var helt med os!

Vi holder ferielukket i uge 30 (22.-28. juli), men udover at der er lukket i uge 30 er der gang i produktionen henover sommeren. Vi kører naturligvis på reduceret kapacitet i ugerne før / efter uge 30, men står du med noget, så giv os et ring – så skal vi gøre hvad vi kan for at hjælpe!

Du kan få fat i os henover sommeren via vores hovednummer på +45 63 61 77 78.

Vi ser frem til at starte op for fuld kraft efter ferien, og indtil da ønskes alle en rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

KAMI & COTECH

Måske er du også interesseret i…