Vælg en side

God jul og godt nytår 2018 fra KAMI og COTECH

Rigtig god jul og et godt nytår til alle!

Inden juleferien – og julefreden – oprinder, vil vi ønske alle vores gode kunder og samarbejdspartnere en rigtig god jul og ikke mindst et godt nytår!

Året i overskrifter ridser vi lige op herunder, så vi håber hermed at du har lyst til at læse lidt om hvad der er sket ved os i løbet af 2018 …

Vores svejserobot er godt belagt

Vores svejserobot har virkeligt fået et gennembrud i løbet af 2018 – der er virkeligt kommet timer til den i løbet af det snart forgangne år. Vi har haft nogle gode ordrer hvor robotsvejsning har passet perfekt!

Høje effektivitet – og god ensartet kvalitet

Effektiviteten på de relevante ordrer der er afviklet på vores svejserobot er øget, da vi kan klargøre emner i fixtur / hæfte op, eller efterbearbejde – samtidigt med at robotten svejser. Udover øget effektivitet, har det givet en fremragende og ensartet kvalitet – så det er vel det der på nydansk hedder en ”win-win”!
Hvis du vil se hvor meget vi har udviklet os med robotten, og hvad vi nu kan – så kig forbi – eller tjek lidt om vores robotsvejsning via dette link.

Konstruktion og produktion – produktion og konstruktion – eller en af delene?

Igen i år er vores ingeniørafdeling vokset, da Emil er blevet ansat medio 2018.
Vi har igennem 2018 haft en del større projekter hvor vi har ageret som ”one-stop-supplier” – fra færdiggørelse af koncept / konstruktion, til udarbejdelse af produktionsgrundlag – til produktion!
Der har været afviklet nogle absolut spændende – og lærerige – projekter i løbet af 2018, og vi håber at de gode takter hvor vi både leverer engineering og produktion fortsætter i 2019!

Fælles projekter giver god læring til hele organisationen

Spin off / synergi som vi igennem året har set ved fælles projektafvikling, er at vores ingeniørafdeling og vores produktion bliver endnu bedre til at finde kostoptimeringer! Samarbejdet giver en optimal indsigt I hvad der kan laves med 3D programmet, og hvad der teknologisk og via godt håndværk er muligt at få igennem – i den korrekte kvalitet – på kortest mulige tid!
Udover at levere spændende konstruktionsprojekter igennem 2018 er COTECH blevet beamet op på beregning, læs mere om det her.

Vi hjælper gerne med dit næste projekt – men leverer også skærefiler, arbejdstegninger og beregninger

Vi leverer gerne komplette projekter, men husk at du altid er velkommen hvis du skal have lavet en skærefil, et par tegninger, eller udført en beregning til din egen produktion – den klarer vi også!
KAMI & COTECH er med der hvor det giver værdi for dig som kunde – hverken mere eller mindre!

Audit, audit – og diplom …

Primo året havde vi ISO 9001:2015 audit af vores kvalitetsledelsessystem. Allerede i januar 2019 skal vi re-certificeres – så længe har vi nu haft vores ”nye” system – som vi stadig er utroligt glade ved!
Systemet udbygges løbende med relevante procedurer og information til gavn for vores firmaer – og i sidste ende naturligvis til gavn for alle vores gode kunder!

ISO 9001 + EN 1090 audit

Udover ISO 9001:2015 audit med ros, var der i efteråret besøg af NSK der udførte audit på vores FPC-system / EN 1090 system. Endnu en god og udbytterig audit – og denne del af vores kvalitetsledelsessystem udbygges ligeledes løbende – i både produktions- og ingeniørmæssigt regi.
Vi kan – og skal – hele tiden blive bedre, og det bliver vi heldigvis – også på EN 1090!

Vores miljøledelsessystem er nu klar til certificering

Udover audits af vores ISO 9001 & EN 1090 systemer, fik vi i 2018 også nyt diplom for aflagt miljøredegørelse – en redegørelse der nu er knyttet helt op på ISO 14001 standarden. KAMIs miljøsystem er derfor nu helt klar til at gennemgå en egentlig certificering.
Vil du høre mere om vores miljøindsats er du meget velkommen til at kontakte os!

Nogle gode gerninger …

Året har udover fokus på udvikling af vores firmaer, og fokus på effektivitet, kvalitet, og projekter også budt på nogle gode gerninger og afledte sponsorater.
Udover Team Rynkeby har vi i år valgt at donere et beløb til Julemærkehjemmene som hjælper børn ud af mobning, ensomhed og manglende selvværd. Foruden disse sponsorater har vi gjort en del lokalt – alt fra at støtte op om byfest, til at støtte håndbolden – for at nævne et par stykker …

Husk du altid er meget velkommen – også i 2019!

Husk du ALTID er velkommen til at komme forbi KAMI og COTECH – vi viser gerne frem!
Om du skal have udført pladebearbejdning, CNC-bearbejdning, svejsning i rustfrit, aluminium eller sort, eller om du skal have udført engineering – så prøv os!
Vi står klar til at hjælpe, så kontakt os og kom forbi til en snak – eller grib telefonen eller send en mail / chat – KAMI & COTECH er så klar til at hjælpe dig med din næste opgave!!

… OG HER TIL SLUT SKAL DER LYDE ET – RIGTIG GOD JUL – OG IKKE MINDST ET GODT NYTÅR!

Måske er du også interesseret i…