Vælg en side

Produktion i sort stål og højstyrkestål

KAMI fremstiller komponenter og konstruktioner i sort stål eller højstyrkestål, og kan også levere dit komplette projekt

Hvis du skal have fremstillet emner, komponenter eller konstruktioner i sort stål eller højstyrkestål – så kontakt KAMI. Vores afdeling til denne type produktion er på ca. 2.200 m2 med god krandækning.

Klejnsmedene udfører almindeligt svejsearbejde og certifikatsvejsning i både sort stål og højstyrkestål. KAMI kan tilbyder den fulde pakke – men skal du have svejst, bukket eller andet – så kontakt os gerne – vi kører mange mindre ordrer igennem vores produktion, så intet er for småt! Ønsker du at se hvilke hvilke delprocesser vi leverer finder du yderligere info her.

Alsidighed og fleksibilitet – og kosteffektiv fremstilling

Vi er meget alsidige, da vi dagligt arbejder med nye produktioner – til alverdens brancher.

Via vores fleksible og kompetente medarbejdere, herunder smede, maskinarbejdere og ingeniører samt den alsidige maskinpark sikrer vi dig hurtig levering, og den ønskede kvalitet via vores kvalitetsledelsessystem!

For at sikre dig konkurrencedygtige priser arbejder vi hele tiden med cost out – vi har fokus på at lave de bedste løsninger – med tanke på omkostninger, kvalitet og hastighed. Ved KAMI ved vi at økonomien er en væsentlig parameter så vi har konstant fokus på tidsforbrug og materialer for at sikre hurtigere og billigere produktion.

Vi leverer mange forskelligartede produktioner – i den korrekte kvalitet

Vi leverer mange forskelligartede produktioner, så om det er en del af en produktion, for eksempel skæring eller buk, eller du skal have afviklet dele af et projekt, ja så kan vi varetage det. Vi er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015, og er også certificeret efter EN 1090. Mere info om vores certificeringer finder du her.

Engineering og projektledelse – vi kan levere dit komplette projekt

Foruden produktion udfører vi også engineering og projektledelse så vores ingeniør- og produktionsafdeling kan i fællesskab varetage dit projekt fra A-Z – fra indledende sparring til slutinstallation. Hvis du vil se hvad vi tilbyder, og hvilke muligheder vi har indenfor engineering, eksempelvis konstruktion og FEM-beregninger, finder du info om dette her.

Hvis du vil vide mere om nogle af de projekter vi har leveret til industrien finder du mere info her, og vil du se projekter til offshore & marine kan du se og læse meget om disse her.

Overfladebehandling og galvanisering

KAMI kan sikre at dine emner / konstruktioner leveres overfladebehandlet, enten pulver- eller vådlakeret.
Udover disse behandlinger kan vi også levere galvaniserede stålkonstruktioner. Vi kan levere så komplet som du ønsker det – vi er her for at sikre at du får leveret nøjagtigt den del af din værdikæde som du ønsker!

Produktionsfaciliteter i flere lande

Udover produktionsfaciliteter i Danmark har vi ca. 1.500 m2 produktion i Seattle, USA. Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om vores kompetencer ”over there”.

Herunder i overordnet form det vi kan tilbyde når du skal have produceret i sort og højstyrkestål

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning

 

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner

 

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde

 

Kort sagt … vi har stort knowhow indenfor …

Du er meget velkommen til at kontakte os – vi er her for at hjælpe dig med dine opgaver i sort stål og højstyrkestål, og vi hjælper dig gerne med dit komplette projekt!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Eksempel på et projekt leveret af os finder du her:

Rørsystem til vandkraftværk

 

 

Vi tilbyder også ydelser som disse

Svejsning i sort stål

 

 

Klip, buk og vals