KAMI fremstiller emner / komponenter og konstruktioner i aluminium og rustfri stål – og leverer komplette projekter

Foruden produktionsfaciliteter i Danmark har vi ca. 1.500 m2 produktionsfaciliteter i Seattle, USA, der primært arbejder i rustfrit. Vi laver mange forskellige løsninger til industrien og til offshore & marine – og kan leverer alt fra en enkelt delproces, eksempelvis skæring eller svejsning, eller vi kan varetage dit komplette projekt.

Særskilte produktionsfaciliteter

Vi har særskilte produktionsfaciliteter til rustfrit stål og aluminium – vores rustfri afdeling udgør ca. 800 m2.

Vi er ISO 9001:2015 certificeret og EN 1090 certificeret – så vi er gearet til at levere til mange brancher!

Udover vores ISO certificeringer kan vi være din samarbejdspartner hvis du skal have produceret rustfrit stål til fødevareindustrien. Vi er registreret og godkendt til at levere til denne branche via Fødevarestyrelsen. Kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen kan du læse ved at klikke på smiley’en til højre her på siden.

Internt udfører vi keramikblæsning af rustfri og aluminium. Bejdsning af rustfrit udføres eksternt.

Dele af et projekt eller et komplet projekt?

Skal du have afviklet dele af et projekt, eller et komplet projekt kan vi varetage dette. Vores egne ingeniører tilbyder engineering / projektledelse og vores produktion kan udover fremstillingen også medvirke til installation / montage. Vi tilbyder den fulde pakke – men skal du blot have svejst, bukket eller andet – så kontakt os gerne – vi kører mange mindre ordrer igennem vores produktion, så intet er for småt!

Ønsker du at se hvilke hvilke delprocesser vi leverer finder du yderligere info her.

Info om vores muligheder når det kommer til engineering, herunder konstruktion og FEM-beregninger finder du her.

Vil du se nogle af de projekter vi har lavet til industrien finder du mere info her, og vil du se projekter til offshore & marine kan du se og læse meget mere om disse her.

Kvalitet og hurtigt reaktionstid – to vigtige parametre!

Vi sikrer at du får det, du skal bruge i den korrekte kvalitet. Vores smede er certificerede i både svejsning i aluminium og svejsning i rustfrit stål, og vi er vant til at lave mange forskellige emner – til alverdens brancher. Vores fleksible og kompetente rustfri smede, industriteknikere og ingeniører samt den alsidige maskinpark sikrer dig en hurtig leveringstid! KAMI arbejder hele tiden med cost out for at minimere tidsforbrug og materialer for hurtigere og billigere produktion.

Vi har diverse certificeringer, som du kan læse mere om her, og alle de ydelser / delprocesser vi kan levere finder du info om her.

Herunder, en del af det vi kan tilbyde hvis når du skal have produceret i rustfrit eller aluminium

Kort sagt – vi har stort knowhow indenfor …

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til produktion i rustfrit eller aluminium, eller afvikling af dit komplette projekt!

Vi tilbyder disse ydelser

Eksempel på et projekt leveret af os finder du her: