Vælg en side

Bygningsstål

KAMI leverer bygningsstål til industrien

Skal du have leveret en trappe eller bygningsstål til din nye om- og tilbygning så husk at produktet skal være CE-mærket. KAMI har alle certificeringerne, og vi kan udføre bygningsstål i både sort, rustfrit stål og aluminium – og dermed overholde de gældende krav!

Skal du have udført beregninger eller udarbejdet produktionsdokumentation, er vi også klar til at hjælpe dig med den del via vores engineering afdeling.

Produktion – eller dokumentation, eller hele pakken

Vi kan stå for den fulde leverance, så vi er i stand til at varetage din opgave fra du kommer med skitsen til udstedelse af det endelige CE-mærke. Skal du have dele af en leverance – beregnings- og fremstillingsgrundlag eller selve produktionen – kan vi hjælpe med den del du ønsker – vi kan altså udføre produktionsdokumentation, eller vi kan varetage produktionen, eller stå for det hele. Du bestemmer hvordan forløbet skal være og hvem der skal have hvilke ansvarsområder.

KAMI har egen svejsekoordinator, så udover fremstilling og engineering kan vi også hjælpe med svejseteknisk optimering for at du kan få det mest kosteffektive produkt.

EN 1090 produktion og udstedelse af CE dokumentation

Vores produktion er certificeret til at producere og udstede CE-mærkning i sort stål, rustfrit stål og aluminium efter EN 1090-1 og EN 1090-3. Alle vores godkendelser går op til Execution Class 3.

Hvis du vil have mere info om vores certificeringer indenfor produktion og EN 1090 finder du info via disse link. Her finder du info om sort- og rustfrit stål, og her kan du læse om vores certificering til aluminium.

Ved KAMI vægter vi kvaliteten meget højt, og hvis du vil se en komplet oversigt over vores certificeringer finder du info her.

Engineering efter EN 1090 / EUROCODES

Udover at producere er vi certificeret til at beregne og udføre produktionsdokumentation til din bygningsstål leverance. Vores ingeniørafdeling er certificeret efter EN 1090-2, op til Execution Class 3. Hvis du vil læse mere om vores kompetencer når det kommer til ingeniørydelser og  bygningsstål kan du læse mere om det her.

Eksempler på projekter leveret af os finder du her

Bygningsstål – kort fortalt – KAMI tilbyder

  • Engineering – Certificeret til at udføre konstruktion / beregning efter EN 1090-2 (EUROCODES)
  • Engineering – Udarbejdelse af produktionsdokumentation med alle relevante informationer
  • Produktion – Fremstilling af sort stål efter EN 1090-1
  • Produktion – Fremstilling af rustfrit stål efter EN 1090-1
  • Produktion – Fremstilling af aluminium efter EN 1090-3
  • Vi har eget FPC system og er certificeret til Execution Class 3 / EXC3 / EX3
  • Vi udsteder CE-mærkning af bygningsstål efter vores eget certificerede FPC-system

Vi hjælper der hvor du har behov – uanset om det er med beregninger, produktionsdokumentation eller fremstilling – og du er meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig!

Vi kan blandt andet hjælpe med

Skæring i stål

 

 

Sporbarhed og omstempling

 

 

Kvalitetsdokumentation