KAMI leverer bygningsstål til industrien

Vi er certificeret til at udstede CE-mærkning i sort stål, rustfrit stål og aluminium efter EN 1090-1 og EN 1090-3.

Vores ingeniørafdeling kan udarbejde beregninger og udarbejde produktionsdokumentation, og er certificeret efter EN 1090-2.

Alle vores godkendelser går op til Execution Class 3.

Læs meget mere om vores kompetencer indenfor bygningsstål i undermenuerne her på siden.

Læs meget mere om vores kompetencer her …

Du kan læse mere om vores generelle kvalitetsarbejde og se hvilke certificeringer vi har her …

Alle certificeringerne

Skal du have leveret en trappe eller bygningsstål til din nye om- og tilbygning så husk at produktet skal være CE-mærket. KAMI har alle certificeringerne, og vi kan udføre bygningsstål i både sort, rustfrit stål eller aluminium – og dermed overholde de gældende krav!

Produktionsdokumentation til leverancen

Udover at producere kan vi også beregne og udføre produktionsdokumentation til leverancen. VI kan stå for den fulde leverance, så vi er i stand til at varetage din opgave fra du kommer med skitsen til udstedelse af det endelige CE-mærke.

Du bestemmer

Skal du kun have dele af leverancen – fremstillingsgrundlag eller selve produktionen – er vi også behjælpelige med det – vi kan udføre produktionsdokumentationen, eller vi kan varetage produktionsopgaven, eller stå for begge. Du bestemmer hvordan forløbet skal være og hvem der har hvilke ansvarsområder. KAMI har egen svejsekoordinator, så vi kan hjælpe med svejseteknisk optimering for at du kan få det mest kosteffektive produkt.