Vælg en side

Ombygning / indretning af containere

KAMI ombygger / modificerer og indretter containere til diverse formål

KAMI kan varetage den komplette leverance hvis du skal have ombygget eller modificeret en standard container. Vi kan levere engineeringen og containeren, og stå for ombygningen og overfladebehandlingen. Har du som kunde et færdigt koncept og leverer containeren kan vi varetage ombygningen – hvor meget vi skal bidrage til dit projekt bestemmer du!

KAMI har indrettet flere forskellige containere til diverse formål, se eksempler i galleriet nedenunder.

KAMI kan hjælpe med sparring, og være din projektpartner

Vi kan stå for den samlede entreprise og levere den komplet færdige løsning, så du har placeret ansvaret for leverancen et sted. Har du behov for sparring og knowhow til opbygning / ombygning og indretning af din container, hjælper vi dig gerne!

Foruden engineering, modificering og overfladebehandling kan vi stå for eksempelvis isolering og el i forbindelse med en ombygning – vi sikrer at du får leveret et færdigt produkt!

Engineering

Vi kan varetage konstruktionsarbejde ud fra en ide eller specifikation, og vi kan bidrage med sparring / ekspertise i forhold til eksisterende ombygninger som vi har foretaget. KAMI har lavet det meste fra isætning af en simpel dør, til levering af komplet udrustet container, ombygget til et specifikt formål.

Kvalitetsdokumentation

KAMI kan hvis ønsket også stå for en eventuel godkendelse. Udover ombygning og indretning af standard containere udfører vi også ombygninger på offshore containere. Skal en offshore container ombygges er der store krav til dokumentationen / godkendelse, dette har vi også erfaring med. Hvis du ønsker at læse mere om ombygning af offshore containere finder du info her.

Diverse ombygninger i forskellige materialer

KAMI fremstiller det meste i sort stål, rustfrit stål, højstyrkestål samt aluminium. Vi har derfor masser af muligheder for at indrette / ombygge og modificere din container til lige præcist dit behov!

Vi arbejder indenfor Industri, Offshore & Marine, og Bygningsstål

Vi leverer alt fra mindre svejste konstruktioner til store konstruktioner!
Vi leverer også små CNC bearbejdede emner – og intet er for småt!

Engineering og projektafvikling

Vi tilbyder konstruktion, FEM-beregning og CE-mærkning

 

Produktion i rustfrit stål og aluminium

Vi tilbyder delprocesser eller færdige konstruktioner

 

Produktion i sort stål og højstyrkestål

Vi leverer alt indenfor plade-, svejse- og maskinarbejde

 

Hvad vi kan levere af ombygninger af containere til offshore, kan du se her

Ombygning / modificering af offshore containere

Gå til

 

Vil du høre mere om vores kompetencer indenfor ombygning af containere?

Så tag endeligt kontakt! KAMI udfører mange projekter i rustfrit / aluminium, og i sort stål og højstyrkestål – til alverdens brancher!

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt, og udover containerombygninger leverer vi også forskellige projekter til industrien og til offshore & marine. Info om industriprojekter finder du her, og vil du se nogle af vores offshore projekter er der yderligere info at finde her.

KAMI leverer udover projekter en masse delprocesser til metalindustrien, og vil du vide mere om hvad vi tilbyder indenfor eksempelvis svejsning eller bearbejdning, finder du info her. Foruden produktion leverer vi også særskilte engineeringydelser via vores ingeniørafdeling. KAMI tilbyder blandt andet mekanisk konstruktion, udarbejdelse af arbejdstegninger, FEM-beregninger samt CE-mærkning – mere om vores kompetencer indenfor engineering finder du her.

Kontakt os hvis du vil vide mere om hvad KAMI kan tilbyde – vi er klar til at hjælpe dig hvis du skal have lavet noget i stål, eller du har behov for ingeniørydelser!

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig