KAMI’s ingeniørafdeling udfører konstruktion, beregning / FEM, produktionsdokumentation og CE mærkning

Vores ingeniørafdeling arbejder for egne kunder, så skal du ikke have produceret kan vi sagtens varetage din engineering opgave! Vi udfører selvstændige ingeniøropgaver, så din opgave behøver ikke være betinget af, at du også skal have produceret ved KAMI.

KAMI kan stå for alt fra mekanisk konstruktion / beregning til produktion af dit produkt / projekt, men er din opgave afgrænset til ingeniørydelser er vi behjælpelig med den del!

Vi kan sidde ved dig, eller i egne faciliteter – og vi benytter flere forskellige CAD programmer

Alt efter hvilken løsning der passer dig kan vi sidde i egne faciliteter, og udføre din opgave på vores server / licenser, eller vi kan sidde ved dig. Du bestemmer helt selv hvilken løsning der passer til dit behov! Vi arbejder i flere forskellige CAD programmer, primært Inventor og SolidWorks, men vi kan også tegne i eksempelvis Creo / PRO-E.

KAMI udfører engineering indenfor mange forskellige brancher

Vi udfører konstruktions-, dokumentations-, og beregningsopgaver  indenfor industrien, offshore & marine, og derudover udfører vi også opgaver relateret til bygningsindustrien.

Vores mangeårige erfaring med mange brancher og forskelligartede opgaver gør, at vi har set det meste og derfor kan give dig sparring på din næste opgave.

Offshore & marine

Indenfor offshore & marine arbejder vi med mange forskellige standarder, blandt andet DNV GL standarderne 2.7-1, 2.7-2 og 2.7-3. Ligeledes udfører vi engineering efter Norsok standarderne.

Vores ingeniører er vant til at tolke og granske standarder, og samarbejder med klassifikationsselskaberne hvis opgaven kræver dette. Vi kan varetage den komplette engineering leverance inklusive designgodkendelse fra klassifikationsselskabet.

Vil du læse mere om nogle af de offshore & marine projekter vi har udført engineering til, kan du finde finde yderligere info her.

Industri og bygningsstål

Vores ingeniører udfører mange opgaver til industrien. Vi varetager udvikling og konstruktion / 3D og udarbejder produktionsgrundlag, med skærefiler og al anden relevant dokumentation.

Har du en opgave der skal tegnes op, eksempelvis fra 2D til 3D kan vi også hjælpe med det.

Vi beregner efter EUROCODES, og laver produktionsgrundlag efter EN 1090. Vores ingeniørafdeling er certificeret efter EN/ISO 9001:2015, og EN 1090-2 når det kommer til beregninger til bygningsstål.

Hvis du har en maskine, eller en del af en maskine du skal have CE mærket, kan vi udarbejde dette efter Maskindirektivet.

Upåagtet om det er en større eller mindre opgave – lige til at gå til, eller kompleks – er vi klar til at hjælpe. Vil du se nogle referenceprojekter vi har været med til indenfor industrien, finder du yderligere info her.

Vi varetager din ingeniøropgave – eller dit komplette projekt

KAMI er klar til at hjælpe dig, og en af vores styrker er at vi både har en produktion og en ingeniørafdeling. Dette giver mange synergier, og vi kan udføre dine ingeniøropgaver med sparring fra vores egen produktion, uden at det influerer på prisen. Skal du have udarbejdet prototyper eller et komplet projekt kan vi via vores produktionsfaciliteter varetage dette, så benytter du os er du sikret en kostoptimal løsning, der kan fremstilles bedst og billigst!

Vi har udført engineering til mange spændende projekter, indenfor både offshore & marine og industrien. Vil du se nogle af  de offshore & marine projekter vi har deltaget i kan du se dem her, og info om en del af vores industriprojekter findes her.

Herunder er sammenfattet en del af de ingeniøropgaver vi udfører

Vi kan udføre langt de fleste ingeniøropgaver – og vi gør det!

Alt fra idé- & konceptudvikling / sparring, konstruktion og beregning / FEM til udarbejdelse af produktions- og slutdokumentation udfører vi. Skal du have udarbejdet CE mærkning er vi også klar til det. Du er meget velkomne til at ringe for at få en helt uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig – vi ser frem til en snak om et muligt samarbejde!

Ved at klikke videre herunder kan du læse meget mere de ingeniørydelser, vi kan tilbyde dig.

Vi tilbyder også ydelser som disse