Brændstoftanke til FRB (Fast Rescue Boats)

KAMIs engineeringafdeling har stået for udfoldningen og produktionsgrundlaget til disse brændstoftanke. Efter udarbejdelse af komplet produktionsgrundlag er tankene blevet produceret ved KAMI i aluminium. Tankene er fremstillet på vores afdeling for rustfrit stål og aluminium.

Efter levering støbes tankene ind i en fast rescue boat som er en mindre hurtiggående mand-over-bord båd der benyttes når der er et uheld til søs. Båden sættes normalt ud fra et moderfartøj og kan sejle hurtigt hen til en ulykke.

Konstruktion

  • Konstruktion ud fra specifikt kundeoplæg
  • Udarbejdelse af produktionsdokumentation efter udfoldning
  • Overlevering af komplet tegningsgrundlag med tilhørende stykliste til produktionen

Produktion

  • KAMIs produktionsafdeling til fremstilling i rustfrit stål og aluminium har leveret tankene
  • Af processer er blandt andet indgået skæring, buk, CNC bearbejdning, svejsning og test
  • Tankene er svejst i søvandsbestandigt aluminium EN AW-5754
  • Tankene er testet for eventuelle lækager inden levering (leakproof)

 Aflevering

  • Projektet er leveret til en dansk kunde
  • Et fint projekt med udfoldning, arbejdstegninger og svejsning i søvandsbestandigt aluminium EN AW-5754

 Vil du høre mere om dette projekt?

Er du velkommen til at kontakte os for yderligere information!

KAMI udfører diverse forskellige projekter i rustfrit stål og aluminium, og i sort stål og højstyrkestål. Vi leverer både projekter til offshore- & marineindustrien samt til den almene industri, herunder også fødevareindustrien.

Vil du have yderligere information om nogle af de projekter vi har leveret til industrien, kan du finde relevant information her. Er du interesseret i at se andre projekter vi har leveret til offshore- & marineindustrien finder du yderligere information her.

Udover projektafvikling leverer vi også delprocesser til metalindustrien. Vi tilbyder eksempelvis enkeltsående processer som skæring, buk / vals, CNC bearbejdning og svejsning. Ønsker du at vide mere om hvilke processer vi tilbyder finder du meget mere info om disse her. Foruden produktion leverer vi særskilte engineeringydelser, for eksempel konstruktionsoplæg, produktionsdokumentation, FEM-beregninger samt CE-mærkning. Du kan læse meget mere om vores engineeringydelser her.

Du er meget velkommen til at kontakte os – uanset hvad du ønsker leveret vi vil gøre vores for at hjælpe dig godt videre!