Vælg en side

Save, bore og lokning

KAMI saver, borer og tilbyder lokning

Som en af mange startoperationer in-house kan vi blandt andet save, bore og lokke.

Lokning med faste værktøjer

Foruden save- og borefaciliteter udfører vi lokning. Vores lokkemaskine er udstyret med forskellige faste værktøjer, heriblandt værktøjer til at lave gælleplader. Ved større stykantal kan lokning være et godt alternativ til eksempelvis boring. Vil du høre mere om hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til lokning er du velkommen til at kontakte os.

KAMI saver med automatsav, og med smig for at øge effektiviteten

KAMI har egen automatsav, samt flere større save. Har du derfor emner i en god stor diameter eller skal du have savet mange emner, står vi klar til at servicere dig. Vores automatsav kan programmeres, også til smig, så vi kan hurtigt og effektivt save rør og profiler – upåagtet om det er i forskellige længder og i forskellige grader.

Boring og gevindskæring i sort stål, højstyrkestål, rustfrit stål og aluminium

Vi har diverse søjleboremaskiner og gevindskærere samt boreværk, så vi kan effektivt bore huller i større profiler, og generelt få opgaven tilpasset til den enkelte maskine vi råder over. Udover stationære maskiner har vi magnetboremaskiner så vi er i stand til at bore huller og gevindskære i store opsvejste konstruktioner og emner.

KAMI er vant til at håndteres store emner – så vi står klar til at hjælpe dig hvis du har en specifik opgave.

Galleri

Se nogle af vores billeder

Kontakt KAMI for at høre mere om vores faciliteter vedrørende savning, boring og lokning

Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig i forhold til savning, boring og lokning er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på spørgsmål og servicere dig, og forhåbentligt kan vi fremadrettet hjælpe dig med nogle af disse processer.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder også ydelser som disse

Klip, buk og vals

 

 

Keramikblæsning/glasblæsning