KAMI leverer til offshore industrien

På engineering siden laver vi blandt andet konstruktionsarbejde ud fra kundespecifikationer, og vi arbejder med klassifikationsselskaberne.

Vi producerer i sort stål, rustfrit stål og aluminium, og kvaliteten sikres via vores DS/EN ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem. I tillæg er KAMI certificeret til at udføre offshore svejsning efter standarden EN ISO 3834-2.

Læs meget mere om vores kompetencer indenfor offshore i undermenuerne her på siden.

Stærke referencer indenfor offshore- og marineindustrien

Vi har stærke referencer indenfor offshore- og marineindustrien både på Dansk og Norsk sokkel.

Klassifikationsselskaber

KAMI er vant til at arbejde med klassifikationsselskaber, herunder DNV GL, både når det kommer til design og fremstilling. Vi deltager i projekter indenfor offshore industrien hvor vi både varetager designdelen samt efterfølgende fremstilling. Al kontakt med 3. part kan varetages af KAMI.

Design- eller fremstilling

Har du kun behov for design- eller fremstillingsdelen udfører vi også dette. Vi designer og fremstiller blandt andet efter DNV standarderne 2.7-1 og DNV 2.7-3. Udover disse arbejdes der efter Norsok standarderne, så vi ved hvad der kræves kvalitetsmæssigt.

Sporbarhed / tracebility in-house

Vi skærer selv og kan derfor varetage sporbarhed / tracebility in-house. Der svejses efter WPS / WPQR, og vi kan udarbejde Welders Log.

  1. parts inspektion og overvågning, herunder NDT, udføres også.

Fulde dokumentationspakke

KAMI har egen svejsekoordinator og vi kan udarbejde MRB (Manufacturing Record Book) så du modtager den fulde dokumentationspakke efter endt produktion. Vil du som kunde sikre, at ansvaret er placeret 100%, kan vi stå for alt vedrørende leverancen – både design, godkendelse og fremstilling – så dokumentationen / MRB kan også indeholde Design Verifikation Report, godkendt af klassen.

DS/EN ISO12944-C5M samt MOTS- og Norsok standarder

Vi får overfladebehandlet til DS/EN ISO12944-C5M samt MOTS- og Norsok standarder, og alle leverancer kan leveres med målerapport hvis ønsket. I tillæg kan der også udarbejdes FROSIO-rapporter via ekstern inspektion.

Læs meget mere om vores kompetencer her …

Du kan læse mere om vores generelle kvalitetsarbejde og se hvilke certificeringer vi har her …