Svejsning i sort stål

KAMI på Fyn, har mange muligheder hvis du ønsker svejsning af emner eller konstruktioner i sort stål. Vores afdeling til svejsning i sort stål udfører både manuel svejsning samt robotsvejsning.

Vi udfører almindeligt smedearbejde, med opsvejsning af simple opgaver, men vi varetager også mere komplekse svejseopgaver – ingen opgave er for lille, og vi siger sjældent nej til større og udfordrende svejse- og smedeopgaver.

KAMI leverer svejsning i sort stål til mange brancher

Der er mange grene af industrien vi leverer til, blandt andet kan nævnes genvindingsindustrien, betonindustri samt landbrug og skovbrug – blot for at nævne nogle!

Vi har flere års erfaring i blandt andet svejsning i sort stål, svejsning i rustfrit stålsvejsning i aluminium, TIG svejsning, svejsning i højstyrkestål, CNC bearbejdning, robotsvejsning, boltsvejsning, certifikatsvejsning og meget mere.

Hos KAMI får du en professionel rådgivning og vi kan servicere dig hurtigt med vores mange in-house kompetencer.

Certificeringer 

Foruden smedearbejde til industrien udfører vi offshore svejsning samt svejsning af bygningsstål. Dette betyder at vi kan CE-mærke dit bygningsstål, som er et lovkrav. Vi er EN 1090 og EN 3834-2 certificeret og vi råder over egen intern svejsekoordinator, og udfører certifikatsvejsning samt svejsning efter svejseprocedurer (WPS / WPQR). Via vores certificeringer sikrer vi dig den rigtige kvalitet. Vi sætter en ære i at levere den rigtige kvalitet – til den rigtige pris og til den ønskede leveringstid!

Vil du vide mere om vores kompetencer inden for svejsning i sort stål?

Hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig når det drejer sig om svejsning i sort stål, så kontakt os gerne! Vi står klar til at yde dig den optimale service.

Vi tilbyder også ydelser som disse

Projekt hvor processen indgik