Vælg en side

Vi tilbyder

KAMI tilbyder et bredt spænd af muligheder til metalbranchen

KAMI kan hjælpe dig med det meste og gør det gerne.

Vi tilbyder in-house metalbearbejdning, eksempelvis skæring, buk / vals, svejs og CNC-bearbejdning

KAMI kan tilbyde det meste når det kommer til metalforarbejdning. Vi har et hav af metalprocesser in-house, som gør os i stand til at reagere meget hurtigt. Vi skærer, bukker, valser, svejser (manuelt og robotsvejsning) og derudover udfører vi CNC-bearbejdning.

KAMI har særskilt afdeling til rustfrit og aluminium, og vi arbejder i rustfrit stål, aluminium, sort stål og højstyrkestål.

Udover fremstillingen kan vi varetage overfladebehandling via eksterne samarbejdspartnere. Vi blæser dog rustfrit og aluminium i egne faciliteter.

KAMI kan levere din ”færdige løsning”, og har du behov for montage kan KAMI også hjælpe dig med montagearbejdet– vi monterer både internt og eksternt!

Vil du læse mere om vores enkeltstående processer, kan du læse meget mere om disse her.

Vi leverer ingeniørydelser – så du kan få den fulde pakke!

Foruden vores mange processer til metalindustrien, tilbyder vi via egne ingeniører, mekanisk konstruktion og FEM-beregninger. Foruden konstruktion og beregninger, udfører vi CE-mærkninger og udarbejder risikovurderinger og manualer.

Kombinationen af vores processer og ingeniørydelser gør, at vi kan servicere dig fra A-Z – men du vælger naturligvis selv hvor meget KAMI skal være involveret i din produktion eller dit projekt.

Skal du bruge produktionskapacitet kan vi hjælpe dig med det, og skal du bruge ingeniørydelser leverer vi dette. Særskilt eller i samarbejde – valget er helt dit!

Du kan finde mere info om vores ingeniørydelser her.

KAMI har styr på kvaliteten!

KAMI har styr på kvaliteten. Vi er DS/EN ISO 9001:2015 certificeret, og derudover er vi EN 1090 certificeret. Det vil bl.a. sige at vi er godkendt til at CE-mærke bygningsstål.

Vores EN 1090 certificering dækker både vores produktionsfaciliteter og vores ingeniørafdeling. Vi er altså certificeret til at varetage selve fremstillingen samt udføre beregningerne og produktionsdokumentationen til dit EN 1090 projekt.

Vil du vide mere om vores forskellige certificeringer finder du information her.

Vi er 100% en underleverandør – og vi spænder bredt!

KAMI leverer til mange forskellige brancher – og har ingen egenproduktion – så vi er til for at servicere dig!

Vi leverer bredt. På siderne ”Eksempler på produktioner” har vi udvalgt nogle segmenter som vi har leveret til tidligere. KAMI leverer til mange andre brancher / områder – de udvalgte sider giver blot et indblik i hvor forskellige brancher vi leverer til.

Du kan læse mere om hvor vidt vi spænder i forhold til brancher, her.

Hvis du vil se nogle af de projekter vi har leveret – kendetegnet ved at vi har leveret både ingeniørdelen og stået for fremstillingen – så kan du læse mere om disse her.

Vi kan levere prototyper – eller seriefremstilling

KAMI tilbyder prototypefremstilling, enkeltstyks-emner eller mindre serier. Vi leverer emner / konstruktioner der er ”one off” og vi leverer også serieproduktion.

KAMI sikrer altid de rigtige processer alt efter styk antal, så vi sikrer at du får en kostoptimal løsning. Vi er hurtigt reagerende og kan være med fra start til slut. Så skal du have udført en prototype, kan vi varetage udviklingsarbejdet via vores ingeniørafdeling. Naturligvis kan vi også stå for fremstillingen.

Vil du læse mere om vores kompetencer indenfor prototypefremstilling finder du det her.

Vi kan vi styre dit lager og varetage din produktoptimering

Vi kan hjælpe dig med at reducere dine omkostninger, og sikre at du kan holde fokus på det vigtige.

KAMI lagerfører flere produkter for vores kunder, som herved sikres ”Just in time” levering. Via dette koncept kan vi sikre dig en leveringssikkerhed der giver ro, så du kan koncentrere dig om andre opgaver. Via vores egne ingeniører kan vi sikre at al dokumentation hele tiden er opdateret hvis der kommer ændringer, og eventuelle produktionsoptimeringer løbende implementeres i produktet.

Vil du vide mere om vores lagerstyringskoncept kan du læse om det ved at følge dette link.

KAMI har produktionsfaciliteter i flere lande

KAMI har produktion i DK og US. Vi har 2 faciliteter i Faaborg – rustfrit og sort stål er separeret. Foruden vores faciliteter i Danmark har vi rustfri produktion i Seattle, US.

Du kan læse mere om vores produktionsfaciliteter via dette link.

Vi kan varetage sourcing

Vi ved at omkostninger betyder alt for at du kan være konkurrencedygtig. Leveringstid og kvalitet skal være som aftalt, og omkostningerne skal altid være lavest mulige!

Ved KAMI optimerer vi altid for at sikre den skarpeste pris. Derfor tilbyder vi udover vores in-house optimerede produktion, også sourcing.

KAMI kan via vores sourcing-koncept hjælpe dig med at reducere dine omkostninger. Tillader dokumentationen og leveringstiden denne mulighed, er vi altid åbne overfor en snak om sourcing af dine emner eller produktioner. Vi kan hjælpe med at håndtere produktionen og hvis dette kræves, kan vi opdatere dokumentationen via vores egne ingeniører.

Du finder meget mere information om vores sourcing-koncept her.

Kort fortalt – KAMI kan hjælpe dig med det meste og gør det gerne!

Vi håber at det vi kan tilbyde virker interessant!

KAMI står 100% til rådighed for din forespørgsel og er klar til at servicere dig. Intet er for småt og det meste er ikke for stort. Vores håb er, at vi kan blive din foretrukne samarbejdspartner fremadrettet.

Vi har langvarige kundeforhold der er baseret på gensidig tillid. Vil du som potentielt ny kunde høre mere om hvordan vi er at handle med, så kontakt os. Vi kan formidle kontakt til en af vores eksisterende kunder så du kan få en reference.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi og se faciliteterne ved selvsyn! Der er altid kaffe på kanden og nye som gamle kunder er altid velkomne til et uanmeldt besøg. Vi sørger for at her altid er ryddeligt og pænt til gavn for vores medarbejdere, samt sikkerheden og effektiviteten!

Du kan kontakte os her.

Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig