Maritim platform til skib, inklusiv gangbroer og ombygning af containere

Vores engineeringafdeling og produktion har gennemført dette projekt. Et omfangsrigt projekt hvor vi ud fra ideoplæg fra kunden har varetaget konstruktionsarbejdet, FEM-beregning samt produktion af ståldelene, herunder boretårn, platform, gangbroer og ombygning af containere.

KAMI har varetaget stålentreprisen, det vil sige den af leverancen der vedrører stålet. Platformen står stille ved hjælpe af bølgekompensering / heave compensation. Se eksempler på heave compensation på www.google.dk. Den styringstekniske del er ikke udført af KAMI. Stålmontagen ombord på skibet er varetaget af KAMI.

Det samlede arrangement benyttes til at bore offshore via en moon pool på et skib, når der skal udføres havbundsundersøgelser til eksempelvis opførelse af nye havvindmølleparker. Se eksempler på moon pool på www.google.dk. Containerne er ombygget så disse kan bruges til relevante formål knyttet til kerneprocessen som er selve borefunktionen.

Konstruktion

  • Konstrueret efter kundens oplæg
  • Udarbejdelse af FEM-beregninger
  • Udarbejdelse af produktionsdokumentation
  • Udarbejdelse af manual og identifikation af relevant spare part list

Produktion

  • KAMIs produktionsafdeling til fremstilling i sort stål har leveret stålentreprisen
  • Af processer er blandt andet indgået skæring, bearbejdning, buk, svejsning og montage
  • Overfladebehandlet efter DS/EN ISO12944-C5M system
  • Slutinstalleret på skib

Aflevering

  • Projektet er leveret til en dansk kunde
  • Et stort og spændende projekt med mange facetter – fra FEM-beregninger til slutinstallation

Vil du høre mere om dette projekt?

Er du meget velkommen til at kontakte os!

KAMI udfører diverse forskellige projekter i rustfrit stål, aluminium samt i sort stål og højstyrkestål. Foruden projekter til offshore- & marineindustrien leverer KAMI projekter til industrien, herunder også fødevareindustrien.

Ønsker du have mere information om nogle af de forskellige projekter vi har leveret til industrien, finder du relevant information her. Vil du se andre projekter som vi har leveret til offshore- & marineindustrien kan du finde mere info her.

Vi varetager projekter som det du ser her på siden, men vi leverer også delprocesser til metalindustrien. Ønsker du mere information om nogle af de ydelser vi tilbyder, for eksempel skæring, buk / vals, CNC bearbejdning eller svejsning kan du finde info om disse her. Foruden produktion leverer vi også særskilte engineeringydelser, eksempelvis konstruktionsoplæg, produktionsdokumentation, FEM-beregninger og CE-mærkning. Du kan læse meget mere om hvad vi tilbyder indenfor engineering her.

Du er mere end velkommen til at kontakte os – vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med dine behov!