Vi har udarbejdet webben i samarbejde med FauerWeb, et samarbejde der har forløbet upåklageligt, og vi synes selv, at resultatet er blevet rigtig godt … 🙂

Vores håb er, at du kan finde alle de informationer, du søger på siderne – og har du ris / ros – modtager vi meget gerne dine kommentarer.

Siden er til for vores kunder – så alle tiltag for at gøre den mest muligt brugervenlig og intuitiv vil vi naturligvis implementere! Husk i øvrigt at du kan bruge søgefunktionen øverst på siden, hvis der er noget, der ikke lige kommer frem.

Webben er opbygget, så du kan finde alle vores kompetencer og processer i forhold til vores fremstillings- og ingeniørydelser – og ikke mindst kan du læse meget mere om vores certificeringer. Alle certificeringer er yderligere beskrevet under QHSE.

Der arbejdes pt. på en engelsk version, og under siden ”Projekter” vil der snart komme beskrivelser af spændende projekter vi har udført!

Nederst findes vores nye præsentationsmateriale i PDF format – i præsentationen fremgår allerede nu et udpluk af de projekter vi har leveret til forskellige brancher.

Vi håber, du kan finde alt det, du søger – og vi vil løbende arbejde målrettet på at gøre siden så informativ og brugervenlig som overhovedet muligt!

Med venlig hilsen

KAMI

KAMI og FauerWeb