Skal du have sourcet dele af din produktion eller den komplette produktion, kan KAMI hjælpe

Vi kan vi sikre dig det helt rigtige prisniveau i forhold til produktionen – som kan varetages i DK eller via vores netværk af sourcing partnere. Vi vurderer altid om dokumentationen og leveringstiden muliggør lavtlønsproduktion. Det er din garanti, for at du får konkurrencedygtige priser!

KAMI kan sikre at din produktionsdokumentation er 100% up to date via vores egen ingeniørafdeling.

Mulig prototypefremstilling ved KAMI – den rigtige dokumentation – og efterfølgende afledt sourcing

Fordelen ved vores set-up er, at vi altid kan lave prototypefremstilling i Danmark, og derfra sikre den helt rigtige kvalitet – herunder også den kvalitet som ofte er svær at dokumentere på tegningerne. Via vores egen ingeniørafdeling kan vi sikre at dokumentationen er forberedt til eventuel sourcing.

Ud fra prototypen, antallet af emner, og andre relevante parametre, kan vi sikre dig den skarpeste pris! KAMI er vant til at arbejde med eksterne partnere upåagtet om det kommer til leverancer af mindre emner, eller det kommer til større konstruktioner.

Den rigtige leverandør – til den specifikke opgave

Vi sikrer dig den bedste pris ud fra alle parametre – eksempelvis om det er enkeltstyks emner eller serieproduktion – altså om det er en ”one off” produktion eller en rullende produktion.

Kompleksiteten af emner vurderes ligeledes fra gang til gang – vi sikre de rette leverandører til den specifikke opgave. Vores partnere har, som KAMI, erfaring med rustfri produktion og konstruktioner i aluminium og sort stål.

Vi har adgang til et stort netværk, der kan varetage de fleste metalprocesser – fra pladebearbejdning, herunder laser- og plasmaskæring, klippe-, bukke- og valseopgaver, til opsvejsning af emner, CNC bearbejdning samt overfladebehandling. Når det kommer til overfladebehandling kan vi hjælpe med galvanisering, vådlakering og pulverlakering.

KAMI kan være din totalleverandør – med alle de fordele det giver dig som kunde!

KAMI kan styre processen med sourcing – fra start til slut

Vi kan starte din sourcing, og komme med alternative tilbud til det du allerede får produceret via vores netværk, eller vi kan, hvis du ønsker det, styre dine nuværende leverandører, så du frigiver tid til dine kernekompetencer.

Kører du sourcing via KAMI, sikrer du en ”single-point of contact”. Vi snakker dansk og kan let sætte os ind i dine problemstillinger. Kort sagt vi kan varetage det hele.

KAMI kalder vi det ”intelligent og problemfri sourcing”!

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for sourcing

Hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder med hensyn til prototypefremstilling  og eventuel efterfølgende sourcing, er du velkomne til at kontakte os for at høre om mulighederne!