En af vores styrker er konstruktion og FEM beregning

KAMIs ingeniører udfører en masse konstruktions- og beregningsopgaver. Vi udfører ingeniøropgaver til industrien eksempelvis til fødevare- og genvindingsindustrien. Udover den almene industri arbejder vi med offshore & marine. Vi kan udføre opgaven ved dig eller i egne lokaler – vi passer os ind til dine behov!

Vi kan varetage din konstruktionsopgave

Vores mangeårige erfaring med mange brancher og forskelligartede opgaver gør, at vi har set det meste, og derfor kan vi give dig sparring på din opgave. Vi udfører alt fra relativt enkle til ret komplekse konstruktioner, og er dermed meget omstillingsparate. Produktionsoptimering / cost out er en del af dagligdagen, og via vores konstruktionsopgaver sikrer vi dig at dit produkt bliver optimeret i forhold til fremstillingsprocessen.

Ved KAMI konstrueres alt fra mindre enkeltstyksemner til store offshore konstruktioner – så uanset hvilken opgave du har kan vi byde ind med relevante input og viden.

Vi tilbyder også FEM-beregning

Udover mekanisk konstruktion tilbyder vi også FEM-beregninger. Benyttes FEM-beregninger via vores CAD programmer, vil dette give nogle fordele, da vi dermed kan spotte potentielle materialebesparelser. Benyttes metoden løbende kan vi optimere konstruktionen i udviklingsforløbet, så det sikres at konstruktionen ikke er “over engineered” altså overdimensioneret.

Udover beregninger på en given stålkonstruktion kan vi beregne boltsamlinger, svejsninger og andre relevante parametre. Værktøjerne vi har tilgængelige kan benyttes på nye konstruktioner, men allerede eksisterende konstruktioner kan også optimeres via FEM-beregninger så kostreduktioner kan lokaliseres. Oftest er der brugt mere stål i en given konstruktion end nødvendigt – om der er en potentielle besparelse i form af reduceret vægt / kilo kan vi via vores FEM-værktøjer undersøge nærmere.

Vi kan udarbejde beregningsrapport og varetage din designgodkendelse

Nogle offshore strukturer / konstruktioner kræver FEM-beregninger og en designgodkendelser fra klassifikationsselskabet. Vi kan udarbejde den relevante dokumentation og sammensætte rapporten til klassifikationsselskabet, så konstruktionen godkendes. Vi arbejder sammen med relevante klassifikationsselskaber, eksempelvis DNV GL, og kan varetage din designgodkendelse fra start til slut.

Vi kan sidde ved dig eller i egne faciliteter, og vi ved hvad der er muligt

Vi tegner i flere forskellige CAD programmer og kan sidde ved dig, eller arbejde med opgaven i vores egne faciliteter. Du bestemmer hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

Vores ingeniører er meget produktionsorienterede så vi søger altid at konstruerer så produktet / projektet er hurtigst muligt at fremstille ud fra den relevante teknologi. Vi er med på hvad der rører sig teknologisk – så vi ved hvad der kan lade sig gøre, og endnu vigtigere hvad der ikke kan lade sig gøre!

Overholdelse af standarder – og granskning af nye

Vores ingeniører kender til et hav af standarder. Vi arbejder blandt andet med så forskellige standarder som EUROCODES / EN 1090, DNV GL- samt NORSOK standarder, Maskindirektivet og diverse løftestandarder. Vi konstruerer også mange platforme og kender dermed de relevante standarder. Vi tager altid udfordringen op hvis du kommer med noget helt nyt – og vores omstillingsparate ingeniører er klar til at hjælpe dig med at tolke relevante standarder.

Udover konstruktion og FEM-beregning tilbyder vi

 • Idé- og konceptoplæg
 • Produktudvikling
 • Design og konstruktion – herunder parametrisk og skelettering modellering af konstruktioner
 • Beregning / FEM
 • 2D & 3D layouts
 • Produktionsdokumentation
 • Projektledelse
 • CE-mærkning og manualer
 • Diverse CAD-programmer, herunder Inventor & Solid Works
 • Simulering ved hjælp af CAD system
 • Illustrationer og fotorealistiske billeder

Har du en ingeniøropgave du skal have udført?

Så er vi klar til at hjælpe dig! Vores styrke er at vi både har ingeniørafdeling og produktionsfaciliteter. Dette giver mange synergier, og vi kan udføre dine ingeniøropgaver med sparring fra vores egen produktion, uden at det influerer på prisen. Benytter du os bliver du altid sikret en kostoptimal løsning, der kan fremstilles bedst og billigst. Vores ingeniører arbejder selvstændigt, og for mange eksterne kunder, så du skal endelig kontakte os hvis du skal have udført engineering – ved dig eller i egne faciliteter – du bestemmer!

Kontakt os gerne for at få en snak om hvad vi kan hjælpe dig med!

Vi tilbyder også disse ydelser