KAMI er certificeret til at levere i aluminium efter EN 1090 op til udførelsesklasse 3 – også kaldet Execution Class 3 eller EXC3 / EX3

Vi kan producere bygningsstål i alle materialegrupper, herunder også sort stål og rustfrit, se mere under EN 1090-1 (LINK).

Din produktionsdokumentation efter EUROCODES

Foruden fremstillingsdelen kan vi også udarbejde beregningerne og din produktionsdokumentation efter EUROCODES, eller andre kundespecifikke standarder.

Læs meget mere om dette under EN 1090-2 (LINK).

KAMI kan levere alverdens bygningsdele

i aluminium, hvad enten det kommer til en trappe, en altan, eller andre former for bygningskomponenter. Vi sikrer, at din leverance bliver CE-mærket, så gældende regler overholdes.

Husk kravene om CE-mærkning af bygningsstål der trådte i kraft pr. 1. juli 2014!

Hos KAMI bliver du som kunde sikret, at gældende regler er overholdt, og du kan få den fulde leverance, eller dele af en leverance – vi er i stand til at varetage din opgave fra du kommer med skitsen til udstedelse af det endelige CE-mærke – valget er helt dit.

KAMI har egen svejsekoordinator

– så vi hjælper med svejseteknisk optimering, for at du kan få det mest kosteffektive produkt. Derudover kan vi sikre 100% sporbarhed på interne og eksterne processer. Selve CE-mærkningen er din sikkerhed for, at fremstillingen er udført efter gældende regler, men vi kan også blot levere alt den bagvedliggende dokumentation til CE-mærket hvis ønsket, efter aftale.