KAMI kan levere stålkonstruktioner i sort- og rustfrit stål op til udførelsesklasse 3 – også kaldet Execution Class 3 eller EXC3 / EX3

Skal du som kunde have leveret en trappe, en altan, eller diverse andre former for bygningsstål til din ny-, om- eller tilbygning så kontakt os for et tilbud. Vi sikrer at produktet bliver CE-mærket så alle regler overholdes.

Husk dit bygningsstål skal CE-mærkes!

Vi er certificeret og godkendt til alle materialetyper, herunder udførelse i sort stål, rustfrit stål eller aluminium – hermed er du som kunde sikret, at du kan få leverancen i det ønskede materiale, og du er også sikret, at leverancen overholder de gældende krav om CE-mærkning der trådte i kraft pr. 1. juli 2014!

Produktionsdokumentation til din leverance

Udover at producere kan vi også beregne og udføre produktionsdokumentation til leverancen. Hos KAMI har vi vores eget ”eksterne” uafhængige ingeniørfirma (COTECH), der kan beregne stålkonstruktioner i henhold til EN 1090-2. KAMIs ingeniørselskab er auditeret og certificeret efter EN 1090-2, så beregninger og produktionsdokumentation udarbejdes i henhold til EUROCODES.

Hos KAMI kan du som kunde få den fulde leverance, vi er i stand til at varetage din opgave fra du kommer med skitsen til udstedelse af det endelige CE-mærke. Dele af leverancen udføres også hvis ønsket.

Vores svejsekoordinator hjælper dig

KAMI har egen svejsekoordinator, så vi hjælper med svejseteknisk optimering, for at du kan få det mest kosteffektive produkt. Med hensyn til overfladebehandling kan vi sikre at galvaniseringen overholder DS/EN ISO 1461, og anden overfladebehandling, eksempelvis vådlak, kan udføres efter den ønskede specifikation. Vi får udført overfladebehandling op til DS/EN ISO12944-C5M. Alle korrosionsklasser kan udføres.

Vi kan dokumentere 100% sporbarhed på interne og eksterne processer, og kan dermed udarbejde slutdokumentation, som leveres i en samlet dokumentationspakke hvis ønsket.

CE-mærkningen er din sikkerhed for at alt bagvedliggende dokumentation samt fremstilling, er udført efter gældende regler.

Vi er certificeret til at producere bygningsstål i alle materialegrupper, også aluminium se mere under EN 1090-3.

Foruden produktion kan vi også beregne og dokumentere leverancen, læse mere om dette under EN 1090-2.

Du kan læse mere om vores generelle kvalitetsarbejde, og se hvilke certificeringer vi har her.

Læs meget mere om vores processer her.