Vælg en side

Audit af ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem

KAMI går – igen – pletfrit igennem audit af ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystem

DNV GL var forbi for at gennemgå vores system, og det gik rigtigt godt! Det er nu den anden opfølgningsaudit efter den nye standard som vi er igennem. Auditor var godt rundt i vores afdelinger, og der var ikke så meget at komme efter. Til gengæld forbedrer vi hele tiden systemet, til gavn for virksomheden og vores kunder!

Vi får ros for vores ledelsessystem – og arbejdet med handlingsplaner

Vi får ros for et godt og gennemarbejdet system – og konklusionen på den samlede audit blev en bemærkning, et forbedringsforslag og ingen afvigelser!

Af rosværdige tiltag blev nævnt vores interne audit, vores arbejde med kvalitetsfremmende aktiviteter samt interessentanalyse, risikovurdering og handlingsplan – så alt i alt en rigtig god dag!

Forbedringskultur er vejen frem!

Vi får noget ud af vores system, og forbedrer virksomheden til det bedre – og vi vil blive bedre og bedre!

Nye tiltag skal blandt andet komme via vores forbedringskultur som vores certificering understøtter!

Et stort mål for os er at sikre at kvaliteten, leveringssikkerheden og konkurrenceevnen går hånd i hånd, og derfor gør vi altid alt hvad vi kan for at sikre en forventningsafstemning! Vi søger altid at levere det du skal bruge – hverken mere eller mindre!

Kundeaudits er velkomne!

Udover audits udført af vores certificerende organer får vi også foretaget kundeaudits – den seneste blev udført i februar i år, med fokus på den svejsetekniske del. Og det skal du vide som kunde – eller potentiel kunde – du er altid velkommen til at foretage en audit ved os. Vi er stolte af vores system, og viser det gerne frem!

Se meget mere om vores kompetencer på www.kami.dk!

Tag en tur på vores hjemmeside og se hvad vi kan levere. Vi leverer delprocesser og ingeniørydelser og via vores brede kompetencer kan vi levere dit næste komplette projekt hvis du ønsker dette.

KAMI udfører de fleste emner og konstruktioner i rustfrit, aluminium, sort stål eller højstyrkestål.
Klik her for at læse mere om rustfrit og aluminium.
Klik her for at læse mere om sort stål og højstyrkestål.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne – stort som småt, enkelt eller kompliceret – vi hjælper dig specifikt med det du har behov for – og vi har endnu engang fået verificeret at vi har styr på kvaliteten! J

Husk at følge os løbende på facebook – her kan du se videoer og billeder, og læse små sjove historier om livet ved KAMI. Link til www.facebook.com .

Måske er du også interesseret i…